Cheddar Merhaba güzel anneler 😻 Bebem natural bezini kullanan var mı nasıl? Şuanda sleepy 6 numara kullanıyoruz uzun zamandır ama artık baya pahalıya geliyo. Özkuruşlar markette 80lisi 90tl idi. Kalıbı falan nasıl kullananlar postu renklendirebilir mi? 😅
Babybloom Cheddar Ben kullanıyorum memnunum. Kiloya göre alınca gayet uygun oluyor. Benim kızım 16 aylık 15 kilo, 5 numara kullanıyorum.
Deletedmom99886 Cheddar Goon kalıbı çok küçük maalesef, 5 numara külot bez 18,5 aylık oğluma küçük geliyor, ama ona rağmen sızdırma sorununu minimum yaşadık☺️
NiIara Cheddar ebebekte var marketlerde olmuyor genelde. Stoklu aliyorum ben premium careden sonra en begendigim bez oldu benim
Cheddar Deletedmom99886 ben sleepy 6 numarada da yaşıyorum yeni başladı sızdırmaya. Şuan baya hesaplı diye bebem naturale bakıcam bakalım 🥰
Babykuzey Cheddar bende maltepedeyim. Oruç marketten eşim 96 li bionaturel sleepy i 100 tl ye aldı. Yakınınızda varsa alabilirsiniz diyecektim. Arada insertte oluyor
Merve-miray Cheddar Cırt cırt kısmı çok esnek değil ama ince bir bez. 2 gün falan oldu kullanmaya başlayalı şuanlık memnunum. 6 numara kullanıyoruz 🤗
Urazinannesi2808 Merve-miray yeni çıkan Disney li paketlerdekiler baya esnek ben bu paketleri sevdim 🤗
[silindi] birebir molfix ile aynı, ki zaten molfix üretiyor.. bence sleepy den filan çok daha iyi. sleepy bebeğimin bacaklarında iz yapıyordu, bebem natural ve molfix yapmıyor.. ben a101 den 96 aletini 99 tl ye aldım..