anneogulllll Oğlum 5 aylık ve sünnet olduk, Birşey sormak istiyorum doktorunuz size de söyledi mi 3.gündn itibaren ılık suya otutdurun diye
Bsradskran anneogulllll geçmiş olsun . Bize 2 gün sonra banyo yaptırın dedi 4 aylıkken yaptırdım kremi vardı bide günde 3 kez sürüyorduk
Nursena0606 anneogulllll Hayır söylemedi ama birçok kişiden duydum. Dikişliyken nasıl oluyor ki acaba? Dikiş açılmaz mı? Bilemedim.
tosbilitostos anneogulllll hayır canım bi gün sonra yıkadım ben öyle dedi sonrası zorunlu değil ama suda oturtma dedi
tosbilitostos anneogulllll o üstündeki klamp çıkıncaki gün yıkadık yani yoksa orayı cıkarabilirdi 2 hafta oldu biz yaptıralıda
Anne3838 Ben de 1bucuk aylıkken yaptırmıştım. Bikac gün sonra pipisi kabuk bagliyor beyaz beyaz o yuzden ben de hergun 5 dakika sıcak suya yatirmıştım. Derisi hemen atıyor bikac güne iyileşiyor
Oglummmmb Bızde 5 aylıkken olduk ben oturtturmadım pişman oldum geç iyileşti etrafında beyaz krem altıkları oluştu doktorum keşke ottursaydın dedi kesınlıkle tavsıye ederim canım
NinovaLemi anneogulllll geçmiş olsun. Bizim 8 gun oldu. Oturtun demedi bize yikayabilirsiniz demişti. 3. Gününde verem aşısı olduğu için sünnetten 6 gün sonra yıkadım. Biz oğlumla beraber küvette banyo yapıyoruz suyun içinde baya kalmış oldu. Ertesi gün doktor kontrolünde her şeyi iyiydi.
anneogulllll NinovaLemi saolun bize de 3. Gün suya otutdurun dediler bide bizimkinde morarma oldu normal mi acaba
Busraaslan anneogulllll bizde cumartesi günü sünnet olduk bugün kontrolde 5 gün boyunca her gün yıkayın dedi pipisine su değmesi için sonra rutin düzene geri dönebilirsiniz dedi
NinovaLemi anneogulllll evet iğne yapılıyor, kesiliyor çok normal. Yavaş yavaş geçiyor. Bizim hala azıcık bir morluk kaldı