Gamze00777 bal_kizin_annesii Dört aydan sonra ben vermeye başladım ebe verdi de çünkü bir çay kaşığı veriyordum şu an altı aylık istediği kadar veriyorum
Annis-ogul bal_kizin_annesii evet kesinlikle verilmesi lazım.yoksa kum döker bebek hemde vücudu susuz kalor.iki cay kaşığı da olsa verilmesi lazim
birkupalatte bal_kizin_annesii Hayır. Mamanın içinde zaten su var. Ek gıdaya kadar su vermek yok dedi doktor. Gereksiz su verimi böbreklerini yoruyor. Bu sebeple yoğun bakımlık olan bebekler var.
bal_kizin_annesii Annis-ogul kızım da 2 aylık mama yemek istemiyor etrafa bakıyor ama aç sordum ebeye acaba atak mı diye susuzluktan olabilir dedi
bal_kizin_annesii birkupalatte bende bu yüzden vermiyordum aşımız için gittiğimde huzursuz acaba ataktan mı dedim susuz kalmış olabilir her mamadan 10 15 dk sonra 15 CC kadar ver dedi 🤔
bal_kizin_annesii Annis-ogul her mamadan sonra 15 CC sence çok değil mi ne kadar verebilirim daha 2 aylığız
birkupalatte bal_kizin_annesii Benimki de 3 aylık. Hiç o şekilde bir huzursuzluğu yok. Siz bilirsiniz tabi ama ben 6. aya kadar vermeyeceğim. Doktorunuza güveniyorsanız verin isterseniz
Annis-ogul bal_kizin_annesii bn en fazla 2.3 kasik veriyordum cnm.doktorundan destek alabilirsiniz. Yanlış bisey söylemek istemiyorum