Oglumunannesiyim Kilosu 7 15 kilo oğlumda 6 buçuk kiloydu en son bu bezi alırsam eğer sikarmi ki ilerde hemen bitmezse emin olamadım bilgisi olan yazar mı az mı alıyım bezi
Zeynebinannes Oglumunannesiyim 6800 kızım ben 4 numara kullanıyorum çok da bol olmadı. Bir arkadaşımın 12 kilo bebeği oda 4 kullanıyor 4 size büyük gelir diyor mesela ama birazda size kalmış
birkupalatte Oglumunannesiyim Benim bebeğim 7 küsür kilo. 4 numara kullanıyorum önlem markasının. Şimdi sana burada öneride bulunamazlar çünkü her markanın 4 numarası farklı. Önleminki büyükken sleepy küçük mesela
birkupalatte Oglumunannesiyim 180 adet bitirdik 180 adet daha aldık bu ay. Ama dediğim gibi markasına bağlı
Nesrincente Oglumunannesiyim neredeyse 11 kılo olacagz hala 4numara kullanıyorm 5 no vardı bende netten yanlıs göndermişler değiştirmedim arada olurmu dıye deniyorum ama daha buyuk gelıyor
hankardeslerr mucizem3006 Canım benim oğlumda 2 Yaşında 12 kilo 4 numara kullanıyorum, 5 numara büyük geliyor. Pantolonları bile hala 12 18 😊
ceyhunun_annesi Zeynebinannes benimde oğlum 10.200 kg 5 numara kullanıyorum boyu uzun 4 numara belini kapatmiyo. Sleppy kalıpları dar değil mi
Birkedibirbebekkkk Oglumunannesiyim sleepy bio natural 4 numara kullaniyorum oglum icin. 7.5 aylik 9 kilo
Mavismila Bence 12 kilo için 5 numara alınması gerekiyor çünlü zaten max 14 kilo takabiliyor sıkmamalı adına 5 numara daha mantıklı geldi bana 12 kiloluk bir bebek için
MSU2021 Oglumunannesiyim benim oglum 6.100 gr idi. 156 tane 3 numara almis esim. 3 numara da 6 -10 kg.. genelde ust sinira 2 kilo kala olmamaya basliyor sanirim osekilde gozlemlemistim. Sıktırmaya basliyor bez. Prima kullaniyorum buarada
Yica Oglumunannesiyim bebeğim 8 kilo onu kullaniyroum ama bir tık dar geliyor sanki 5 numara istiyor gibi geliyor