Talhaninannesiii Kizlar gece ve sabah uyaninca bebeğimin burnu tıkalı oluyor bu yuzden verimli uyuyamayip verimli beslenemiyor sizce nasil yöntemlerle bunu engellerim veya çözüm bulabilirim???
tubanese Talhaninannesiii serum fizyoloji kullanıyorsunuzdur muhtemelen nazal nem var ekstra birer damla nemli tutuyor tabi oda kuruluğu içinde peteklerin üstüne bol bol su
HKyhn Talhaninannesiii saç diplerine çörekotu yağı sürebilirsiniz. Vücudunu susam yağı ile yağlayın. Vücut ısınırsa kafada balgam oluşunu engeller. başına soğan koyun
Barannm_ Talhaninannesiii serum enjektorle burnunu yikayin aspiratörle temizleyin bide buhar verin odayada olabilir nemli olmasi icn ben oyle ypyrm geciyor
Bsraklc92 Talhaninannesiii eczanelerde satılan serum fizyolojiler var hani serum görünümünde olan 5 ml şırınga ile çekip iki burnunada sıkabilirsin-2.5 ml bir burnuna 2.5ml diğer burnuna Osman gönülal ın videosu var youtube nasıl yapıldığınu gösteriyor sonrada aspiratör ile Çekebilirsiniz ayrıca buhar makineniz yoksa ondan almanızı tavsiye ederim oda nemini yüzde 45 olması gerekiyor makine yoksa peteklere su koyun mutlaka
Talhaninannesiii Bsraklc92 ay hemen uyguladim kizlar tek carem korkuyordum önceden de biliyordum ama ne dersem sökmedi son care denedim cok şükür korktuğum gibi olmadi😍
Sogancik Talhaninannesiii canım aspiratör ile çekerken ilk önce aspiratöru dışarda sık tut onu burnunun içinde sal. Bana ablam demeseydi ben burnunun içinde sıkacaktim. Belki sen de bilmiyorsundur diye yazayım dedim💛