BalarisiYusra Kızlar aynı böyle yazıyor ne demek uygun? Süreç devam ediyor yazıyordu şimdi böyle yazıyor
BalarisiYusra Gnssn baktım oraya da herhangi PTT üzerinden alabilirsiniz yazıyo çıkmış mı demek oluyor yani
Cemre-35 BalarisiYusra hayir ya sen git soyle e devletten baltm cikmis gorunuyo bende parami cekmeye geldim de
BalarisiYusra Gnssn teşekkür ederim canım peki mesaj gelmesi mi lazım telefonuma illa internette öyle şeyler yazıyor
Gnssn BalarisiYusra yok canım bana da yatmıştı ama mesaj gelmemişti hatta aylar sonra görmüştüm tesadüf yattığını
Yulaflapasi29 BalarisiYusra paylaşımı 2 saat önce yapmışsınız, sonra dün aldım demişsiniz ben buraya takıldım sadece 😊 (kötü amaçla yazmadım)
BalarisiYusra Merve-miray bin TL canım🙂 pttdeki adamda şaşırdı niye bu zamana kadar almamışım der gibi baktı 😂😂geçen sene yatmış size dedi bende dün gördüm yattığını dedim he tamam dedi😂😂
BalarisiYusra Yulaflapasi29 biraz devrik bi cümle olmuş o yüzden yanlış anlamışsınız🤭🤣 cümleyi söyle kurayım o zaman Bana geçen sene çıkmış ama ben dün yattığını gördüm bu sabah pttden aldım