Katy En sevdiğiniz post geldi 😁 55 ile hamile kaldım 85 doguma girdim 6,5 ay oldu 60 kg’yum. -25kg kaldı +5 diyet vs yapmadım kendiliğinden gitti. Bol bol emzirdim hadi yoruma bekliyorum ⬇️
NukleerBaslikliKiz Katy 48 le hamile kaldım 62 ile doğurdum tekrar 48 e döndüm. Antidepresan kullanmaya başladım sonra 58 e çıktım baktım kullanmaya devam edersem daha gidecek bıraktım şu an 52 yim 😀
Hep_mi_uykusuz Katy 86ile hamile kaldim 95le doguma gittim suan 85im ne o gidiyor ne ben gonderiyorum😞
Gocmen 54 ile hamile kaldım 16 kilo aldm 7 bck aylık doğum yaptım. Kızım 17 aylık şuan 53 kiloyum sanırım peşinde koşmaktan 😁
Merveeeeeee0901 Gocmen aynı ben bu ya 😂 54 le hamile kaldım 17 kilo aldım kızım 10 aylık 52 kiloyum ve dahada gidiyor peşinde koşmaktan 😂😂
Symacnkyaaaaa __asyanil doğumdan hemen sonra mı gitti benimde ikizlerim var henüz 2 aylıklar annem dur daha peşlerinden koşturmaktan zayıflarsın diyor 😀
gamze1ovec NukleerBaslikliKiz Aa neden öyle diyorsunuz 48 gayet iyi ben 40 ile hamiş kaldım 50 oldum şuan 45 im😂 halimden gayette memnunum yani kilolu olup napıyım 😂
Babies NukleerBaslikliKiz merhaba bende 45 im antideprasan kilo aldiriyormus evet ama bunu kilo almak icin alamiyoruz degil mi yani nasil alabilir ilaci 🙄
ebrucalim Hep_mi_uykusuz bende 86 hamile kaldım 99 la doğuma gittim bebeğim 2 aylık oldu 88 kiloyum 😂
Bualemdeyeniyim mehmel54 ayy ben de 65le hamile kaldım 78le doguma gittim😁 şuan 58im😂 yavas yavas gider üzülmee 🙏🏼
baloglusss Katy 55 le hamile kaldım 65 le doğuma gittim doğumdan sonra 56 ya kadar düştüm şimdi 62 kiloyum 😒😒 sarkan bi göbeğim var
Umutluuu baloglusss ilk hamileliğimde 60 la hamile kaldım 68 le doğuma girdim doğumdan 1 hafta sonra 57ydim. 2.hamileliğimde 58 le hamile kaldım 72yle doğuma girdim şuan 63üm kızım 1 yaşında. İlk hamilelikte hemen gidiyo ama 2.de zorluyo 😬
baloglusss Katy ay akşam oturdum iki kat oldu göbek hayatım boyunca kilolu bir insan olmamışımdır kötü geldi
kitapkurdubebeninanasi Katy 67 ilr hamile kaldim 85 ilr doğum yaptim bebem 3 ay 18 günlükken 70 kiloydum😬 diyet spor hak getire ilk 4 ay kolikti oğlum sagolsun öyle zayiflamistim😬 simdi 13 aylik hala 70 kiloyum😂
Izelsuu kitapkurdubebeninanasi ben de 65 le hamile kaldım 83 le doğurdum. 4 ay oldu hala 75 kiloyum ve kesinlikle kilo veremiyorum emzirmeme rağmen. Doğurunca 1 hafta içimden hiç bebe çıkmamış gibi yine 83 kiloydum. Aşırı ödem vardı 😄
kitapkurdubebeninanasi Katy ay yok veremiyorum gerçekten veremiyorum ama sanki yapıştı kaldi 3 kilo😂😂😂
MeteNaz Katy 57 ile hamile kaldım. 84 kg ile doğuma girdim. Totalde 27 kg aldım ne yazıkki. Şuan 66 küsürüm. Eski kiloma dönmeyi çok istiyorum. Benim gibi yüksek kilo alıp eski kilosuna dönenler vücudunuz eski halinemi dönüyor yoksa deformeler mi oluşuyor? (Kol bacak sarkması vs bahsediyorum)
Katy MeteNaz spor ile eski haline dönebiliyorsunuz. Bende sadece gobek sarkması olmustu ilk gebelikte kendim sıkı bir spor yaptım 36 bedene kadar düşmüştüm. Karın cevreside toparlıyor kendisini. Dogumdan sonra destek şart mutlaka 😊
Gamzesel MeteNaz ben 70 le hamile kaldım 95 kilo ile doğuma girdim bebeğim 3 aylıkken 70 e düştüm geri ve sporda yapmadım sezeryan oldum bu arada çok az sarkma oldu tabi göbekde onuda artık sporla sıkılaştırıcaz mecbur 😒👍
Minik5 MeteNaz bende sizin gibi 57 ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim 16 aylık oğlum uzun bi süredir 57 kilodayım , yalnızca sezeryan göbeğim kaldı 😢 spor yapmadan da gidecek gibi durmuyor
3MelekAnnesi3 Katy İlk oğlumda 50yle hamile kaldım 65 le doguma gittim 8 ay sonra 2.ye hamile kaldım 48 le 70 le doguma gittim suan 5 aylık 50 kiloyum 🙄 İstemsiz gidiyor gitmesini istemedigimi canım kilolarım 🌹
nneslihan Katy 53 ile hamile kalıp 75 kilo ile süreci bitirdim. Eve geldiğimde 65 kilo idim. Sonra 62,60,58 vs. Derken 56 kiloyum 🥲 hedefim eski kilom ve sıkılaşmak yani inşallah🥲
Katy nneslihan cogu kişi hastanede vermiş kg. Bende o olmadı malesef. Dogumdan 1 ay sonra aksine dahada şiştim sanırım anestesi etkisi idi
madrefelice nneslihan herşeyimiz aynı 😂 tek fark doğumdan sonra 70 dim ben 56 dan sonrası gitmiyor bende bu zamana kadar hiç dikkat etmeden verdim galiba artık bişeyler yapmam gerekiyor 3-5 daha vermek için