Deletedmom54544 bluecupcake seerenad kızlar emziriyor musunuz? Ben de kullanmak istiyorum ama emziren ve hamile kadınlar üzerinde herhangi araştırma bulunmadığından dolayı tavsiye edilmiyormuş öyle okudum 😏
bluecupcake seerenad Ne gibi etkileri oldu kırışık görünümüne iyi geldi mi? Bi de saç dökülmem var ona da faydası olur mu?
seerenad bluecupcake : Benim şijkayetim göz çevremdeki kırışıklıkardı görünümü baya bi hafifledi :) saç dökülmeme de iyi geldi bi de tırnaklarım aşırı güçsüzdü şimdi öyle kolay kolay kırılmıyo eskisi gibi ben baya
bluecupcake seerenad Harikaymış :) midene dokundu mu başka bi kolajen denemiştim midemi mahvetti kullanamadım
seerenad bluecupcake Yok midem hassas olmasına rağmen hiç bi problem yaşamadım ben. Hatta annem de başladı o da çok memnun herhangi bi sıkıntı yaşamadık
bluecupcake seerenad Başliyim ben de o zaman umarım ben de memnun kalırımm. Sen eczaneden mi alıyosun?
seerenad bluecupcake Evet eczaneden alıyorum hatta kampanyası var geçen hafta aldım yeni paketini yanında collanex krem hediye ettiler kolajen içerikli bi yüz kremi onu da çok beğendim yumuşacık yaptı cildimi hem takviye hem krem süper bi ikili oldu
bluecupcake seerenad Bilmiyodum kampanyasını direkt çıkıp alcam o zaman çook teşekkürler haber verdiğin için 🙏😘
bluecupcake Deletedmom54544 Yok gülüm ben emzirmiyorum sakın ha doktora sormadan kullanma tahminimce izin vermez az sabret sonrasında kullanırsın
Deletedmom54544 bluecupcake ya ama şimdi emziriyorum da ikinci bir çocuk istiyoruz. Emzirmeden sonra hamilelik olacak sonra yine emzirme diye uzar gider. Ben bunu ne zaman kullanabilecem 🤦😅