Tuvalet eğitiminin birinci gününü bitirdik ama nasıl bitirdim bide bana sorun 🙂 dün burada okuduğum tuvalet eğitimi postlarından bi gaza geldim dedim sabah başlamalıyım artık bu arada oğlum 28 aylık. Gerçi 1 ay öncede denemiştim ama heryere çişini bırakınca akşamına vazgeçip tekrar takmıştım bezi. Sabah oldu anlattım yine oğluma son bezini sen at bakalım çöpe dedim ve attırdım arkasından bay bay yaptık artık bez yok çiş veya kaka geldiğinde söyle olur mu annecim dedim hıhı dedi ve oğlum henüz konuşamıyor çiş yerine tuhaf sesle dış diyo. defalarca tuvalete gittik ben yaparken onuda lazımlığına oturttum fakat poposu çıplak oturmak istemiyor donuyla oturacakmış bi şekilde çıkartıyoruz ben oturucam ben yapıcam gibi gibi ama hiç lazımlığına yapmadı. Gün içerisinde belki 100 kere çiş var mı diye sordum ama her seferinde hayır tepkisi aldım. Sonuç 1 parkeye 1 halıya 1 yatağa(öğle uykusunda) ve tekrar halıya işemek oldu. Allahtan yatağı tek kişilik ve battal boy çöp poşeti geçirmiştim yatağına. Şimdi uyuttum bakalım gece işerse diye yedek kıyafetlerini hazırladım hazır yatağına yatırıyorken odasını ayırıcam bakalım neler olacak 🙂