fresh_mom Düşün düşün olmuyor büyük bir kutlama olmayacak anı olması adına anne baba kardeşler ile birlikte diş partisi yapmak istiyorum süslemeyi kendim yapmayı düşünüyorum sizler nerden süsler aldınız yada nasıl kutladınız fikir verir misiniz rica etsem 🥰
Ohaezgi fresh_mom bizim burda talih ambalaj diye biyer var her yerde var mı bilmiyorum süs malzemeleri ve toptan satış yapıypr ordan diş süsleri aldım masamı süsledim 2 tane balon standı aldım şu 7li bir yerde balonlar onlarıda masamın iki yanına koydum arkadaki duvara ilk dişim çıktı pankartı alıp astım. Birde diş pastası yaptırdım evde de bir kaç ikram bizde aileyle kutladık
Kirpigiller fresh_mom bizde anne baba kardesde yok 😓😓gurbette ne bı mevlit ne bı dis partisi ne sunnett… Bende hatıra olsun diye bugün balonlar aldım balon zinciri oluşturdum Divara astım altına mama sandalyesi ile oturacağım bebeğimi bı tane de büyük diş çizdim 😅😅beyaz kartona mama sandalyesinin önüne yapıştırın çekim yapacağım yarın
gocebebirbayan fresh_mom diş partisi yapmadım ama kbk market diye bir site var. Doğum günü için aldım bende bir çok süs 1 ay kaldı yaşına Allahın izni ile. O siteye bakabilirsiniz. Ürünler çok güzel 🤗