1 hafta önce yaptırdık 2 aylik oğluma. Lokal anestezi oldu. Eve gelip uyuşukluk gecince biraz huysuzlandi. Bir de ilk cişinde ağladı. Gün boyu kucakta gezdirdik sadece altını açıp krem sürerken biraz ağladı. Bacakları çok hareketli pipisine değmesin diye her alt açmada babası hem oyaladi hem bacaklarını tuttu. İkinci gün daha az tepki verdi kremlerin sürülmesine. 3. Gün hiç bir şeyi yoktu. Sanki hiç sünnet olmamış gibiydi. Önemli olan şey kaka yapar yapmaz bezini değiştirmeniz lazım pipisine gelirse batikonla silmeniz gerek. Onun dışında cisli kalmasında sakınca yok aksine iyi geliyor. Ben 1 beden büyük bez götürdüm hastaneye ama doktorumuz gerek yok dedi. Sünnet olmamış gibi düşün o şekilde hareket et dedi bana. Gercekten biz de çok sakınmadik 2 günde iyilesti. Bir de yaptirirsaniz korkmayın diye söylüyorum pipinin kenarında, başında beyaz bi leke gibi bir şey beliriyor. Ben bi şey yapıştı zannedip silmeye çalıştım. Doktorumuz neredeyse herkeste olduğunu iyileşme dokusu olduğunu söyledi. Sarimtirak ya da beyaz tabaka oluşursa korkmayın. Dikislerde ilk 2 ay içerisinde düşüyor kendiliğinden. 1 2 tane düşmüştü bugün hatta kasığında kalmış