Bebiss123 Kesici diş yani köpek dişleri çıkarmak diğer dişlerden dahamı zor şuan beyazlamış ama diğer dişlerde bu kadar huysuz değildi hep ağlıyor uyukusu var uyumuyor oyun oynamıyor anlamadım ya ne yapıcağımı şaşırdım
Balkupum2505 Bebiss123 yanlarlarda 2 tane cikti şimdi en arkalar geliyo ve atesi var 😫 salya sumuk huysuz cilgin cilgin hareketler napsam bilemedim 😫
irva Bebiss123 Ah o köpek dişler ömrümden ömür alıyor şuan.Hiç böyle huysuz aksi olmamıştı.Bunda böyleyse son azılarda nasıl oluyor düşünmek bile istemiyorum.
Aselask34 Bebiss123 köpek dişlerde azılar kadar zorlanmadık 1 aydır azı dişlerinin yeri beyaz ve şiş ömrümüzden ömür gitti hala patlamadılar uyku yok herşeye ağlıyo eli hep ağzında ve iştahsız
Bebiss123 Balkupum2505 ya azılar bu böyleyse azı dişleri düşünemiyorum Allah yardımcın olsun güzel anne 🌹🤲🏻
Bebiss123 irva ya korktum bende şmdi huyu baya değişti normalde bu kadar değildi gece uyku düzeni çom güzeldi ama şimdi hiç yok ve hep ağlıyor azı dişi düşünemiyorum bende 🙈🙈🙈
Bebiss123 Aselask34 ay korktum valla şimdi böyleysek Allah yardımcın olsun inşaallah 🤲🏻🤲🏻 valla diş çok zor ya çıktıkca zorlaşıyor oyunda seviye atladımız gibi 🤣🤣
Sdkanur Bebiss123 2 alt dişten sonra cikartti köpek dişi herşeyimiz duzenimiz bolzuldu uyku yemek yeme 😒
Balkupum2505 Ebrar444 ahh sormayin uykuya direniyo tam uyucak seviniyorum bi anda kalkiyo eli agzinda artik parmaklari kip kirmizi elininagzina göturmekten surup verdim fıs fıs sıktım dislerine yok kafasi atesli saglikla bi an önce cikarsalarda onlarda kurtuls bizde 😢
Ebrar444 Bebiss123 üstten 4 diş aynı anda çıkıyor bebeğimi tanıyamıyorum artık davranışları çok tuhaf oldu 🤦♀️
Bebiss123 Balkupum2505 aynı durumdayız ve ağlayınca 2dk almıyım sinir krizine giriyor kucağından kendi atıp çığlık çığlığa ağlıyor 😢