Yagmur92 Gulsahm sabah kalktığınızda iki yumurtaya yulaf ve dereotu ekleyerek pişirin, üstüne bol bol su için, Sütün nasıl arttığına inanamayacaksınız 🌸 tabi bir de sık sık emzirip, her emzirme sonrası göğsü tam boşaltmak 👍🏻
merve_dagdeviren_42 Qwerty bende 2 gündür kullanıyorum fark ediyor gibi ama biraz daha kullanınca anlayacağım. Ben su içmeyi artırdım baya bi
zehra41 lactamil var süt arttırıcı onu deneyebilrisin ama memende iltihap oldu ise süt azalabiliyor , sık sık emzirmeyede çalış
Gulsahm Kizlar teşekkür ederim deneyeceğim hepsini mastit çok kötü birsey aman memede süt bırakmayın her emmede sagin benim memede süt kaldı böyle oldu 😔
Qwerty merve_dagdeviren_42 valla evlat diye diye ağzıma sürmem dediğim şeyleri yer oldum😂😂 inşallah faydasını görürsünüz, ben de solgar brewers yeast e başlıcam bir de onu deneyelim bakalım 😄
merve_dagdeviren_42 Qwerty ayy aynen yaa tadı bi tuhaf ama yiyorum mecbur 😂 o nasıl bir şey duymadım ben o dediğini
mutludilek [bilinmeyen] lactamil kullan emziren annelere özel sütlü bir içecek var o içecek gerçekten sütünü arttırıyor ama en önemlisi kalitesini arttırıyor. bence sana da iyi gelcek . mamaya da devam et ama seni de sonrasında emecektir bence sıkma canını geçmiş olsun
Qwerty merve_dagdeviren_42 ben bir kaşık alıp hiç ağzıma bulaştırmadan suyla ilaç gibi yutuyordum. Kıvamı o kadar yoğun ki tek başına yutmak çok zor😀 Bu dediğim bira mayası hapı olarak geçiyor b12 vitaminli, besin takviyesi olarak geçiyor inş işe yarar💃🏿
merve_dagdeviren_42 Qwerty bazen bende senin dediğin gibi yapıp içiyorum bazen de yemeye çalışıyorum.. İnşallah işe yarar. Senin bebeğin ne kadarlık
merve_dagdeviren_42 Zeynep42 mılk max diye bir macun canım eşim eczaneden almış.. Tadı biraz değişik ama 😂
Yamacannesi Gulsahm su vermemen hata bencee bende mama kulaniyorum 50 gunluk bebegim aptamil kulandim agir geldi bebelac kullaniyorum her mamadan sonra su vermelisin bence
merve_dagdeviren_42 Zeynep42 bende işe yaradı biraz canım. İçinde bir çok şey var c vitamini çemen ısırgan vb şeyler hatırladığım kadarıyla