Bsr_tgb38 Bebeğim 11 ay 11 günlük yaklaşık 2 haftadır uyku düzeni alt üst oldu alttan yeni dişleri çıktı ondan mı bilmiyorum önceleri 10 da yatıyordu sonra 11 12 derken şimdilerde 1 i 2 yi buluyor neden acaba cildiracam bu hep böyle mi olacak
1prens1prensesannesii Bsr_tgb38 Dis dönemi olabilir atak olabilir Malesef bazı zamanlar çok çok bozuluyor
homosapiens Bsr_tgb38 yaa benim bebeğimde tam 11 ay 10 günlükk aynıyıZ üstelik yanımda yatmak istiyor beşinde durmuyor
Bebiss123 Bsr_tgb38 aynı durmdayız yatıyor 10 dk sonrada çığlık çığlığa kalkıyor gece saat başı ağlıyor sebebi yok o dişi çıkartık önden şimdi köpek dişeei çıkıyor ondanmı anlamadım ama artık uykusuzluk dan bayılcak galiba gece uykularınız nasıl
Saco0025 Bsr_tgb38 12. ayda uyku gerilemesi dönemi var bazı bebekler erken giriyor bu sürece. Biraz zorlar sizi ama tekrar eski haline dönüyor endişelenmeyin.
Bsr_tgb38 Bebiss123 gece uykularımiz 5. Aydan itibaren hep iyiydi halada iyi 1 veya 2 defa kalkar ama bu uykusu ola ola yatmamasi insanı çıldırtıyor
Hep_mi_uykusuz Bsr_tgb38 Inanin bizimde ayni zman basladi atak ve diş bi araya geldi 11 aylikti başladiğinda simdi 1 yaş 15 gunluk yeni duzeldi.Gece 4 5 e kadar otururduk.Atak haftasinda olabilir sisinkide
Familyboy Bende bir 10 dakika önce bununla alakalı post açtım 11.ayda uyku mevzusu oluyor demekki benim bebeğim uykusu olmasına rağmen asla uyumuyor kafayı yemek üzereyim inşallah bu süreç çok sürmez