Pirences Sevgili anneler bebeğim.5ay7 gunluk başını tutamıyor. Benimde bebeğim tutamıyordu ama düzeldi diyen varmi bizimle aynı problemi yaşayan
2guzelinannesi Pirences nasil tutamiyor tutmasi gerke bu ayda hic dusurmeden kucaginizda yuz ustu durmasi gerke sirt ustu cekince gelmesi gerek doktora goturdunuzmu korkutmak istemedim sakin yanlis anlama ama doktorlarin dedikleri bu yonde
Irmakprensesinannesi Pirences benim kziim premeture ona rağmen şuan 5 ay 6 günlük kafasını tutuyor destekli oturabilir nesneleri alıp çekebiliyor daha bir çok beceri si gelişti bizde 4 ay a kdr tutamiyrduk
Pirences Mbal carsamba goturecegim b12 cok dusuktu depolar doldu suan yuksek. Bazen bakiyorum kucagimda dimdik bazen bakiyorum gomuyor kafayi. Bazen yerde gogsune yastik koyuhorum kaldiriyor bazen hic.kipirdamiyor
Pirences 2guzelinannesi götürüyorum elbette ama doktor bizi oyaladı memnun kalmadik ileri tetkikli bir hastaneye gidelim dedim izmire goturecwgim carsamba
2guzelinannesi Pirences korkma b12 dusukse oyuzdende olabilir . az once bir bayan daha yazmis sizde yazmissiniz galiba profiline bakin 22 aylikmis galiba oglu suan ve gayet iyiymis rahatkayin diye yazdım ☺️
Izmirlianne35 Pirences benimde aynı 5 aylik kisa süreli tutuyor izmirde hangi hastaneye götüreceksiniz
Sareee11 Irmakprensesinannesi ne zaman desteksiz oturmaya başladınız benim bebeğim de prematüre 8 aylık şimdi ama desteksiz oturamıyor
Pirences 2guzelinannesi suan depolar doldu. Bebegim.goz takibi yok nistagmus var gozleri titriyor😔 korkum buna baglimi acaba gormedigi icinmi kaldirmiyor bi care umut ariyorum
2guzelinannesi Pirences oy kuzum elleri ayakalri hareketlimi sirt ustu tutuyormu boynu ? Kurban olurum belkide bakarken titredigi icin odaklanmiyor ve buda etkliyor olbilir gecicimi titreme
Pirences 2guzelinannesi malesef 😔 elleri ayaklari gayet hareketli cok neseli sagina soluna donuyor bazen.yuz ustu donuyor kafasi geride kaldigide oluyor kaldirdigida
Gullcann Pirences Canım doktor ne diyor peki . Prematüre mi diyeceğim onda da tutması lazım artik. Asla üzmek istemem ama baş tutmak için çok geç bir süre 5 ay. Umarım vardir örnekleri doktor sorun yok der güzel sonuç alırsınız🌸
Irmakprensesinannesi Sareee11 şuan kızım benim 5 aylik destekli oturuyor daha desteksiz oturmaya geçmedik ama kafasını dik tutuyor nesneleri kavriyor ağzına götürüyor ve aşırı merakli
2guzelinannesi Pirences bizede yaz olurmu sen korkma insallah oyzudendir mantikli dusunursek belki rahatsiz oldugu icin kaldiemiyodur kuzum