minikkoalammmm Arkadaşlar 2 gündür grip belirtilerim vardı dün gece test verdim bugün pozitif olduğumu öğrendim kızım 2 aylık ona geçme ihtimali var mı? Sağlık bakanlığından aradılar maske eldivenle emzirebilirsin dediler korkuyorum kızıma da geçer diye
Zekimurendebizigorecekmi minikkoalammmm ihtimal var tabi ki .. ellerinizi güzelce yıkayıp dezenfekte ettikten Sonra emzir ama gün içerisinde başka biri ilgilense hem senin hem bebek için daha iyi olur canım geçmiş olsun
Ebruliates minikkoalammmm belirtiler geç çıktığı için maalesef bulaşmıştır bile ama yine önlem alın tabi 😔 korkmayın bebekler rahat atlatıyor onu besleyin anne sütü çok önemli 🤗ateşi çıkarsa korkmayın ağrı kesici veriliyor 2 aydan büyüklere aşıda vermiştir zaten doktor
minikkoalammmm Zekimurendebizigorecekmi ablam yanımda o ilgilenecek ben mümkün olmadıkça yaklaşmıyorum yanına ablamda bugün test verdi ateşi var ablamın da 37 derece
Ebruliates minikkoalammmm Yetişkinlerde ateş 39 üstü olursa ateş 37 gayet normal 😊 sakin kalın maalesef moral çok önemli bol bol yiyin iştahsızlıkta olsa zorlayın kendinizi
Zekimurendebizigorecekmi minikkoalammmm Ablanızda temaslı tabi onda da olma htimali var ama ateşi normal 38 üzerine çıkmadıkça endişe etmeyin ateş konusunu . Kendinize c vitamini ve çinko alın bağışıklığınızı kuvvetlendirecek şeyler yiyip için . Boool su tüketin bu çok önemli