Belinnaykk Merhaba hanımlar bebeğim 4 ayını bitirdi kan damlası kullanıyoruz sidefer diye kakasında kan gördüm normal mi acaba
ssnnmm Belinnaykk bizde sidefer kullanıyoruz öyle bir etki yapmadı ama her bebek bir değil tabi. Kakada kan genelde alerji belirtisi olarak biliniyor
Drn05 Belinnaykk bizim kakada kan görmemizle başlayan 6 aydın devam eden bir alerji sorunumuz var maalesef inş değildir. Bu sebepten Demir’e de başlatmadı doktorumuz kanama artar diye yani Demir ilacından olmuş olabilir bence her kanamaya da alerji diyen doktorları anlamıyorum alerjik bir bebek kendini çok güzel belli ediyor
Belinnaykk Fatmannur verdiğim günün akşamı gördüm sonra diğer gün vermedim bidaha gelmedi daha da vermedim
Belinnaykk Tomi yani o tür bi kan değil çok az belki 2 damla kadar kanlı ishal gibi değil öyle olsa sürekli olur bi kere oldu sadece oda dediğim gibi miktarı çok çok az
Drn05 Babykuzey emerken ağlamalar aynı zamanda fazla gürültülü kaka yapıyordu.hemen hemen her kakası cıvık ve beline kadar olurdu. Kolik sancıları ellerini yumruk yapıp ağlamalar. En sonunda kanlı kaka yapması ile teşhis konuldu
Ggercn Kan damlası veren hemşire ,kakasında kan göreceksin normaldir korkma demişti. Ben kullanmadım yaşamadım