Salmanc mylittlepony arkadaş açıklamış bunun yanı sıra da aptamilin merkezinden arwyıp öğrendm pronutrada hurma özü var confort mil ona göre biraz daha ekşiye çalıyor dedi gaz ve kabızlık in confort mil kullanıyorum bende merkezi aradıktan sonra pronutradan confort mil e geçtm 21günlüğüz
mylittlepony Nurtupu Salmanc peki benim bebeğim çok gazlı değil pronutra aldım bir kaç gğn önce.. normalde anne sütü ile besleniyor ama bazen doymadğnda ek gıdaya başvuruyorum. gaz veya kabızlık yapar mı , conformil alsam daha mı iyi olurdu?
Nurtupu mylittlepony yoo mamayı çalkalarken dairesel hareketlerle hafif hafif sallayın köpük oluşmadan karıştırın köpük olursa kaşıkla alıp atın öyle verin mamayı hava kabarcıkları gaz yapıyor ben ona dikkat ettim. Ama bana göre aptamil en iyilerden bebeği sıkıntıya sokacağını düşünmüyorum. En azından bizde olmadı. Bebeğiniz gazdan çok müzdaripse yarım bardak kaynayan suya 1 çay kaşığı kimyon atıp demleyin 1 çay kaşığı verin en iyi damlalardan bile etkili. Biz öyle atlattık.
merveealperr Nurtupu artık köpük de oluşmuyo geliştirmişler 😂 ben de conformil kullanıyorum kakasını rahat yapabilmesi için ama bence hiç alakası yok bebeğin vücuduyla ilgili bişey 👍
mylittlepony Nurtupu işte bende en iyisi diye biliyorum ama burada bir çok postta aptamil bebeğime kabızlık ve gaz yaptı yazanlar olmuş oyğzden kafam karştı bilemedm 🤷🏻♀️ Belki bebekten bebeğe değişiyordur.. evet kimyonu hergün kaynatıp kendim de içiyorum ona da veriyorum teşekkürler💚
Nurtupu mylittlepony benimkide öyle de işte gene de anne olarak elimizden gelen bütün yöntemleri deniyoruz. Ama olmadı yani bizde gaz kabızlık gayet güzel devam etti. Bende bebelac için okumuştum aynı seyleri aldık denedik onda da olmadı bişey bebekle alakalı bence de
zehra41 conformil gaz , kabız olan bebekler için diğeri normal aptamil maması ayrıca yenisi var artık aptamil advance olan gelişmiş içerik yazıyor
sbldmr123 Conformil gaz kabızlık için, öteki normal maması. Gazı kabızlığı yoksa normal olanından verin