Mrcsn Arkadaşlar e devletten başvurulan yardımı duymuşsunuzdur bende başvurdum da ön değerlendirmeye kabul edilmiş ne demek oluyor yani bileniniz var mı???
Mrcsn Mrcsn 10 yaş altı çocuğu olan ailelere 1600 tl yardım veriyorlarmış e devletten sosyal yardım yazınca çıkıyor bende bu uygulamada görüp basvuru yaptım bugün de baktım on değerlendirmeye kabul edildi yaziyor Bi an kabul edildi sandim gerçekten ihtiyacımız var inşallah çıkar..
Miskokulum22 Mrcsn bendede süreç devam ediyor yazıyor detaya tıkladığımda zaman ön değerlendirme kabul edildi yazıyor bende merak ettim açıkçası
Dincer-Efe1 Mrcsn yani başvurunuz inceleme aşamasında demek. Bağlı bulunduğunuz sgk araştırması yapıyor en geç 15 gün içerisinde cevap geliyor .
Senemir3542 Mrcsn ben çok baktım ama böyle göremedim. Doğum parası için başvuru yaptım sadece oda hala yatırılacak, bide hoşgeldin bebek var belediyenin verdiği ona da başvuru yaptım hala oda gelicek bilmiyorum artık…
Mrcsn Miskokulum22 valla bende merak ediyorum şu ana kadar hiç yardim alamadık hep reddedildi inşallah bu sefer çıkar🤲
Biricik_11 Miskokulum22 Bende bi kaç gün önce başvuru yaptım sorgulamaya girdiğimde detay kısmında sadece başvuru bilgileri var sizin detayda ne yazıyor
ilkgozagrimmmm Miskokulum22 Bende 4 ünde yaptım devam ediyor yazıyor . Acaba çıkacak olunca mı 2 günde sonuçlanıyor anlamadım
Biricik_11 Miskokulum22 Anladım ama ben 7 ocakta başvuru yaptım orda başvuru tarihi 10 ocak görülüyor sizde öyle oldu mu
BallyavruMM Dincer-Efe1 kabul edildi. Ne demek oluyor peki yardım parası verilecek anlamına mı geliyor 🙄🙄
Mrcsn Dincer-Efe1 inşallah olumlu Bi cevap alırız yani şu an eşime zam yapmadılar asgari ücretten düşük alıyor hicbisey denk gelmiyor ne yapacağımızı sasirdik
Leyla0613 Mrcsn bende burada gördüm ablama söyledim hemen başvuru yaptık adına bugun baktık hane yardımı çıkmış gözüküyor ama eksi işareti var miktar gözükmüyor anlamadık ne demek olduğunu
Mrcsn Leyla0613 basvuru yaparken iban numarası istiyor ibana herhangi Bi para yattiysa çıkmıştır yoksa bulunduğunuz yerdeki kaymakamlığı arayıp sorun
Duyulurum Mrcsn şu an ne durumda bilmiyorum ama eşim yaptı başvuruyu. 2 hafta oldu bugün eve geldiler kaymakamlıktan evin fotoğrafını çekmek istediler