Gulenay1234 Kızlar merhaba 9 ayımıza girmek üzereyiz neler bakliyatlardan neler verebilirim bu ay içinde eklemek gereken yiyebileceği besinler nelerdir (Her ay yenisi eklendiği için soruyorum)neler veriyorsunuz ☺️
BirAlparslanAnnesi Gulenay1234 8.ay itibari ile barbunya kurufasülye yeşil mercimekli vs verilebiliyor bol kimyon kullanarak verebilirsiniz 🌸
RiverandSun Bezelyede veriyorum ben artık. 8 ay 22 günlük. Barbunya yeşil fasülye de verebilirsin. Balık başlayabilirsiniz. Dip balığı olmamak kaydıyla. Kereviz, pancar, yer elması da veriyorum dr tavsiyesiyle. Çorbalarına koyuyorum. İyi gidiyor şimdilik
Silacim45 Gulenay1234 yoooo yediriyorum 😌😌 kuru fasülye mi yaptım suyuna ekmeği bandırıp veriyorum,tatlı mı yaptım ağzına hemen bir kere değiriyorum,hiçbirini kısmıyorum valla yesin alışsın
BirAlparslanAnnesi Gulenay1234 tuz ve şeker evet ama salça yiyebilirler meden yemesinler kendiniz yapıyorsanız kullanabilirsiniz ☺️ Şekeri bilmesin zaten çokta yararlı gerekli bişe değil 😍
RiverandSun Asel231 buhar makinesinde pişiriyorum bütün sebzeleri ben. Sonra tencereye aktarıp ilikli kemik suyuyla biraz daha pişiriyorum. Buhar mak yoksa direk sudada küçük küçük doğrayıp haşlayabilirsiniz.
Gulenay1234 BirAlparslanAnnesi salçayı kendim yapamıyorum çünkü kızım çok hareketli ve sürekli ağlayan bi bebek 😂bu sebepten kendi yemeğimle aynı yedirtmiyorum 😂