nlyoya 3 ay 10 günlük bebegim var 7 de uykuya geçiyor 00:00 da kalkıyor mama içiyor tekrar uyuyor 4:30 kalkıyor tekrar içiyor 6 yada 7 de kalkıyor. anne sütüyle besleyen arkadasım var suan onunkisi 6 aylık ama basından beri bebegi gece boyunca uyuyormus. Sizde durumlar nasıl? Gece kesintisiz uykuya ne zaman girer
whitechocolatemocha nlyoya anne sütü alıyor bebeğim doğduğundan beri gece 4-5 kere uyanıyor 4 buçuk aylık hiç deliksiz uyumuyor
Balteknem nlyoya bilmyrm ama anne sutu içen oğlum var 9aylik olcak sağolsun sayısız kalkıyorum maşallah arkadaşınıza doktorum 9aylikken normal uyuması gerektiğine söyledi bir şekilde beğeninize şu vs verin uyuşun gece uykusunu alması gerek dedi ama malesef
Teemo07 nlyoya 9 aylık, gece 73736483 kez kalkıp mama içiyor. Mama olmazsa su içiyor. Daha hiç 2.5 saati geçmedi deliksiz uykusu. Saat başı neredeyse hep..
RiverandSun nlyoya benimki 9 aylık gece full memede. Bizimki beslenmeden çıktı emziğe döndü. Geceler olmaz olası geceler modundayım
nlyoya whitechocolatemocha Balteknem Mavielif Nefeess Hilal-95 Redpepper Teemo07 RiverandSun Nefeess sedanur4004 Ipekoz Yagizmomss Seda0651 canım annelerim genel sıkıntı sanırsam uyumamak kendime şükredeyim sizinkide zamanla düzeni oturur yarabbim inşallah☺️ Bebişlerinize bol uyku ve saglık gelsin😍
Mavielif 10 aylık olacak hala 3 4 saatte uyanıyor 6 aydan sonra kilo alımı iyiyse bebiş uyuyorsa kaldırmayın diyor doktorlar ama bebelerimix uyumuyor ki
Hilal-95 Nefeess yaa benmkıde cok enteresan asla uyumuyor 2 aylık 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sürekli uyanıyor 1 saat en fazla bazende 10 dkakıka felan neler denıyorum kurallı gitmeye calısıyorm ama bakalım duşunu felan hep aynı saatlerde emmesini saati saatine yapıyorum genede banamısın demıyor🤦🏻♀️
Nefeess Hilal-95 Gündüz çok güzel uyuyor birkaç kez uyutmayayim gece uyusun dedim daha beter oldu düzene girsin artık istiyorum gece uyusun birkaç kez karnını doyurmak için uyansın ama artık uyusun istiyorum
Redpepper 4 aylık, 7 de uyuyor 11 ve 3 de kalkıyor, sabah da 7 de. Gerçi son 10 gündür ataktan dolayı bazı günler bikaç sefer daha kalktı
sedanur4004 nlyoya 3 ay 15 gunluguz. 10 da gece uykusuna geçiyor. 2 buçuk 3 gibi kalkıyor emmek için. Emip uyuyor. Sonra 7 yada 6 kalkıyor. Sonra da 11 de tamamen uyanıyor
Rabiacaliskan nlyoya benim bebeğim 2ay 5 günlük 9 bir geçiyor uykuya 00.00 da uyanıyor emziriyorum mamada veriyorum sabah 8 gibi uyanıyor tekrar uyuyor 11 de uyaniyor
Muges4 Rabiacaliskan bu nasıl oluyor yaa maşallah😂 bizimki ıkınmaktan en fazla 1 saat uyuyor 2 ay 2 günlük. Özel bir şey yspıyor musunuz
Rabiacaliskan Muges4 yok valla ilk kızımda böyle uyuyordu bu kızımda böyle uyuyor maşallahı var karnı doyuyor mışıl mışıl uyuyor
Ipekoz nlyoya bebeğim seninki gibi uyusa zil takıp oynarım. Neredeyse 10 aylık oldu hals saat başı uyanıyor emmek için. Hatta bazen 10 dkda bir uyandığı bilr oluyorr
Yagizmomss nlyoya benim bebeğimde mama alıyor ama sizinkinden daha sık kalkıyor maşallah deyin gayet normal okdqr kalkması
Seda0651 nlyoya o kadar özendim ki şuan maşallah benim bebeğim de 3 ay 4 günlük en fazla 1 saat uyuyor uyanıyor emiyor 2 saat uyutmak sürüyor tekrar 1 saate kalkıyor 😴