Deletedmom636262 Merhaba ❤️ Aranızda benim gibi kilo almak için diyet yapıp tam anlamıyla alan var mı 50 kiloyum 60 olmak istiyorum nasıl yaptınız neler yediniz merak ediyorum kızlar 😍
Koalina Deletedmom636262 Arkadaşım diyetisyene gitmişti bir sürü bişeyler yapıyordu. Keza bende hep 45 kiloydum şuan 53 kiloyum düzenli yemk yiyorum aralarda sürekli bişeyler atıştırıyorum iştahım fazlasıyla açıldı kızım biraz uslu olsa kendimi düşünemiyorum. Yiyiptemi kilo alamıyorsun yemiyormusun 😊
Deletedmom636262 BalarisiYusra her gün evde pasta börek yapıyorum çayın yanına sabah akşam olmuyor olmuyor olmuyor gece yiyorum kalkıp tekrar yiyorum 2 ekmek yiyorum günde 🤦♀️
kutgun Deletedmom636262 ricam etsem yarın çayın yanına pişi yer misin benim yerime😋 şöyleee bol yağlı He birde üstüne şeker serpiştir🥺
Kader_0109 Deletedmom636262 ben en 60ım 70 olmak istiyorum 1.75 boyum çok zayıf gözüküyorum ve kendimi böyle mutlu hissetmiyorum.
NukleerBaslikliKiz Deletedmom636262 Antidepresan kullan 😂😂 panik ataktan dolayı kullanıyodum hamilelik dışında ilk defa 58 kiloya çıktım 48 den bunalıma girdim hapı bıraktım şimdi 52 kiloyum 😀
Deletedmom636262 NukleerBaslikliKiz 😂kız emziriyorum onu nasıl kullanayım panik atak neye karşı vardı
Koalina Deletedmom636262 Zaten çoğu zayıfların iştahı açık oluyor 😅 Triotlerine falan baktırdın mı belki hızlı çalışıyordur
BalarisiYusra Deletedmom636262 kilolu olan ayrı dertlenir kilosuz olan ayrı dertlenir bitmiyor bizim bu dertlerimiz 😀😂😂😂 bende vermek istiyorum az biraz versem sana kilomdan ne oldurdu sanki
Adiyokkitabin Deletedmom636262 ahhh ahh canim 6 kilo almisim panda gibi oldum 😣 3g aldi basini gittti😀 kocam kilo ver kilo ver diyip duruyor. Ben homini gırtlak😀😀😀
Deletedmom636262 Adiyokkitabin ah kuzum benim goccamda al diyor iyice zayıfladın kemiklerin belli 🥺didi çok ağrıma gittiiiiiii