Canselaltnts Merhaba kızlar. 4.5 aylık kız annesiyim. Alkol sigara kullanmıyorum. Buzlukta sütlerim var ve tayinci olduğumuzdan buzdolabımın buzluğunda yer kalmadı. Manisa kula ilçesinde oturuyorum. İhtiyacı olanlar yazabilir mi 🤗
Nurtalib Canselaltnts masallah ya nasil boyle sütünüz oluyor ben k.cımı yırtıyorum yine de çoğalmıyor var mi bi formülünüz söyleyin lütfen masallah bu arada
Nurtalib Tubarslan 5 aylik olduk emmiyor artik sagiyorum gunde 3 kez falan toplasan 100 cc zor cikiyor buna da şükür diyorum napim artik 😔
Nurtalib Rabiaa12 denedim onu da canm aman aman bi süt olmuyor ki pekmez iciyorum bal iciyorum sagol cevabim icin simdi kalkip yapayim bi tekrardan
Tubarslan Nurtalib rezene çayı en az 3 fincan içiyorum ben deneyebilirsin istersen birde seni üzen şeylerden uzak durmaya çalış stres yapma
Nurtalib Tubarslan sagol canm yarin esimi bi aktara gondericem verisnler ne varsa bi de ısırgan otu duydum internetten onu da denicem artik gerisi kismet cok sagol cevabin icin🌸
Zeynep-_47 Mardin de Yetişkin erkek hasta için anne sütüne ihtiyaç vardır sütünü paylaşmak istiyenler iletişime geçebilir mi