Pembepnter Dogdugunda simsiyahtı çok saçlı dogdu şimdi döküldü 4 aylık ama sarı çıkmasını istiyorum ya 🙄🤗🤗🤔😂😂😂 % kaç sarı olabilir ten rengi beyaz gözleri yeşil mavi gibi bişey 😂😂😂
MelekSubasi Pembepnter Aile de sarışın varsa sarı çıkar😀 Şuan koyu sarı kumralda denebilir. Ela gözlü 😀
Yengecanne_ Pembepnter benim doğduğumda saçlarım simsiyah mış şimdi sarı.Kızımın saçları da siyah doğdu ama uçlarda sarılar var tüyleri kaşları sarı, sarıya döner gibi geliyor
MelekSubasi Pembepnter Bizimki dönmez sanırım kahveye babasının saçı da öyle çünkü. Koyu sarı. Garibim zaten bir saçını benzetti çocuğa😂 Oğlunuzun saçı da dayısına çeker belki kumral olur belli olmaz.
Sefeff Pembepnter ben kuralım eşim sarışın annem babam sarışın renkli gözlü eşinin tarafı sarışın hep yeşil gözlü. Kızım simsiyah saç kapkara göz ama teni bembeyaz🤷♀️
FiltreKahve Pembepnter ikizlerimden biri doğduğunda kapkaraydı biri sapsarı birde tek yumurta ikizi bunlar düşünün. Şu an ikiside sap sarı ve renkli gözlü 🥰😂
ikikoalaanasi Reyna ayy ne güzel sarı sarı🧿 bazı ünlüler çocuklarının saçlarının rengini açtırıyormuş böyle sarı olması için daha cool görünüyorlarmış öyle bak sen şanslısın 😂
Toprak-hira59 Pembepnter oglumun saçları sipsiyah biseydi kasları sarı simdi saclarıda açılmaya basladı ten rengide esmer di beyazlamaya basladı daha 26 günluguz esim diyor yıkadıkça rengi aciliyor bu cocugun😅😅