Hicrani Merhaba anneler, bebeğimi rop muayenesine götürmem gerekiyor. Ama hangi hastaneden randevu alacağım , nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum . Ankara’da tecrübesi olanlardan bilgi bekliyorum.
Serrateacher_67 Hicrani Doktorunuz sizi yönlendirmiş olması gerek. Ben Sakarya’da doğum yaptım çocuk göz polikliniğine yönlendirdiler ama ayrı bir bölümde Rop muayenesi oldu kızım 3 ay. Ankara’da nerede oturuyorsunuz? Abimler Ankara’da oturuyor yengemin ablası Ankara’da hemşire o bilir sordurayım sizin için
Yaggmurr Hicrani benimde bebeğim prematüre . Etlik Zübeyde hanım hastanesinde yaptırıyoruz yarın yine gideceğiz . Mhrs den randevu alın . Memnunuz tavsiye ederim sorunuz varsa sorabilirsiniz .
birprensannesi__ Hicrani Ankarada değilim ama devlet hastanesi bende gittiğim önce doktoru öğrendim kim bakıyor diye sonra hastaneyi aradım ordan doktoru bağladılar doktorda bu saatte bu tarihte gel dedi
Hicrani Serrateacher_67 Sincandayım. Doktorum bu muayeneyi yaptırmamı söyledi sadece. malesef yönlendirme yapmadı . 😢
Yaggmurr Hicrani isterseniz rop muayenesine bakan birimin telefon numarasını vereyim doğrudan orayı arayın size soruyor bebeğim en son rop muayenesinin değerlerini , tarihini söylersiniz . Ona göre randevu veriyor . Ben ilk aradığımda gitmemiz gereken tarihten iki gün önceye verdi hatta . Yardımcı oluyorlar . Rop muayenesi prematüreler için çok çok önemli aman aksatmayın gününü. Biz Kastamonu’dan Ankara’ya geliyoruz 200 km her seferinde . Tel: 0 (312) 567 46 78
Hicrani Yaggmurr teşekkür ederim . İlk defa gideceğiz . İnsan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten . Rabbim hepimizin çocuklarına sağlık , şifa versin inşallah. 🙏