Mis-55 Herkese merhaba bebeğim 7 aylık uzun süredir saat başı uyanıyor kendince bu sorunu yaşayıp çözüm bulan varmı acaba
Feyyyzza Defneninannesimehtap Mis-55 korktugu bişey olabilirmi? Benşm kızımda sonradan uyku düzeni bozuldu aglayarak uyaniyodu korkuluk çektirdik (dualarla korkusunu aldırdık) düzeldi hamdolsun hemen o an artık uyanmıyor cok sükür gece
Nazli_07 Mis-55 Korkuyor olabilir rukye süresini açın TV den dinlesin bebeğiniz.Veya dişten uyumuyor olabilir.😌
alptoyyy Mis-55 çözümü kendi kendine uyuması öğretmekle başladım gece sayısız kere kalkar her seferinde geri uyur bazen bi kaç dakika oturur bakarım tekrar uyur
Minigimm16 Feyyyzza benim kızımda 6 aylık her saat başı uyaniyo gece uykusunda iç çeker gibi ağlıyor bgun banada bu korkuluk aldirmktan bahsettiler biri varmış yakinlarda Okuyan gttik bı adamdan korkmuş dedi 🤷 inşallah bu gece güzel olur uykuları
Mis-55 Kendince çözüm bulanlardan fikir istiyorum bizde deneyelim. Ben günlerdir yazıyorum kaçta uyandığını gerçekten saat başı yani
BarlasMomm Mis-55 benim oglum 1 yasinda dogdu dogali saat basi uyaniyor yalniz degilsin. Benim bebiste uyumuyo
Tosbikzr2021 Benimki de uyanıyor ama emmek için alırım emzirir geri yatırırim. 3saati geçmez uykusu bazen sıraya saat başı 2 saatte bir en fazla da 3 saat oluyor işte. 6,5 aylık
Herneyse_00 Minigimm16 hoca mi okudu acaba benimde bebeğim çok kalkıyo geceleri 6 aylığız bizde okutmayi ilk defa duydum kime okutabilirim
12svg Uyku saatleri değişiyor ayına göre yatırın 3 uykudan 2 ye gecmek istiyordur belki de. Saat başı uyanmalarin sebebi bu
Mis-55 12svg 2 uykuya geçmek için 3 saat uyanık kalması gerekiyor ama dayanamıyor bebeğim denedim de olmadı
Feyyyzza Sda16 canım dualarla alıyorlar. Herkes yapamıyor. Etrafta varsa teyze nine onlar yapabilir tanıdık