D11-D Sevgili anneler özel aşkları yaptıranınız var mı, ben ilk özel aşı olan rota virüsü aşısını yaptırım deneyimleriniz 🥰🥰
cileklicheesecake D11-D bence yaptırın ben oğluma yaptırmamıştım ve rotaya yakalandı tedavi görmesine rağmen hastanede 10 gün yatışlı hemde ona rağmen 2 ay kusması bitmedi biz şimdi geri kalan aşıların hangisi varsa hem kızıma hem oğluma hepsini yaptırdık
Aselask34 D11-D rota aşısı ve iki tip menenjit aşısını yaptırdık. Rota aşısının yan etkisi olmadı. A tipi menenjitte olmadı ama B tipi menenjitin dozlarında çok yüksek ateş yaşadı bebeğim
Mervemerveesk Baakpnr- rota virüsü için yaptırılıyor. Rota bebek ve çocukları çok ağır etkileyen, hastanelik eden bir virüs. Ateşli ishal şeklinde geçiyor. Ama aşılı olanlar hastanelik de olsa bir serumla toparlanıyor. İmkanınız varsa yaptırın
cileklicheesecake Baakpnr- zorunlu değil ama mutlaka yaptırın benim oğlum rota oldu 10 gün hastanede yattı ishal kusma halsizlik 5 kilo verdi hatta. 2 ay da kusması bitmedi hep devam etti toparlanamadı hastanede yatmasına rağmen
Ssay Mrwygmr menejit aşısı var yarın yaptıracagım ben bebegim 3 aylık . Rotayıda 2 aylıklen yaptırdım
EsmaSulun Menenjit var çok pahalı ama yaptırdım ben ayına hgore doktor düzenliyor onu en son 8 aylıkken 530 tl yaptirdim
Slyshn D11-D rota yaptırdım ama henüz menenjiti yaptırmadım yaptırıcam ama açıkçası menenjitten çok korkuyorum
Tugcesilam Slyshn biz 2 aylikken basladik toplamda 6 dizdu sanirim simdi 13 aylik bitti ozel asilarimiz
Tugcesilam D11-D biz 2 aylikken menenjit qsisinq basladik 13.ayinda yani bu ay bitti rotaninda 2’sinide yaptirdim özel asilarimiz bitti
D11-D Bu dr verdiği aşı ayları 3. Ve 5. Aylarda Rotarix aşısı. 13. Ayda Nimenrix, 14. Ve 16. Aylarda Bexsero aşısı. Özel aşılar olarak yapılması uygun olur. Bilginize annelerim🥰