Prensesss Kızlar Cuma günü 2 aylık aşımız var sizin bebekler nasıldı ateş falan yaptı mı sizde Onur merak ettim de
Deletedmom123 Prensesss Aşı vurulurken biraz ağladı . O gün huzursuzdu ateşi olmadı ama sık sık ağladı . Onun dışında şükür bir sıkıntı olmadı
Hohomoromu Prensesss İlk gün sürekli takip edin ateşi çıkmasa bile bütün gece takipte olun genelde cıkmıyor ama canlı aşılarda çıkma ihtimali var
Babe Prensesss 2.ay asisi biraz zor 3 tane vuruluyor birinin acisina daha aglarken digeri geliyor sirayla cani yaniyor haliyle ben de kizimla beraber aglamistim ilk defa aglarken gozunden yas gelmisti eve gelene kadar agladi ama sonrasinda huzursuzluk ates sanci vs yasamadik
Almilam Prensesss bizim pazartesi oldu üç aşı birden. Şükür ateş falan yapmadı. Her iki saatte bir ölçtüm. İlk gün halsiz ve uykulu oldu. Şimdi iyi şükür. Bende çok kafaya takıyordum ama Rabbim yardım etti inşallah sizin bebeğiniz de de olmaz🙏😊
Songulkip77 Ayda bizim kiz hafif ateslenmisti ama ilk geceydi uyumadim sık sık ateş ölçtük calpol verdim öyle atlattık birde ılık su ile vücudunu silmistim şimdi 7.5 aylik
Deletedmom123 Prensesss Üç tane . Kola verem aşısı , bacaklara zatürre ve karma aşı vuruluyor . Karma aşı birazcık can yakıyor .
Eyllhfa Prensesss 2 ay aşıları çok huysuz yapmıştı kızımı ateş yapmadı ama verem ağır olduğu için kolunu tutunca ağlıyordu Pazartesi günü 6 aşılarını yaptık 2 Aydan daha zor geçti ateş huysuzluk uyku bi arada 😓 dayanamıyoruz ama sağlıkları için yoksa keşke bize yapılsa süt yoluyla onlara geçse 😍😄
Mvmv Bende 1 hafta once yaptirdim bi sikinti olmadi cok sukur. Ama tedbirimi aldim gece uyandikca atesini olctum. Birtek zibin giydirdim ates dusurucu surupta aldim ama kullanmama gerek kalmadi
Eyllhfa fgn günlük geliyor aşılar ve hemen uygulanması daha doğru oluyor günü gününe hesap daha sağlıklı büyümeye bağlı yapılıyormuş her aşı hemşiremiz ne birgün geç ne birgün erken en iyi aşı gününde yapılandır demişti
fgn Eyllhfa pazar gunune denk geliyo asimiz da, yurtdisindayim ucak biletide aldim sorun olmaz bir kac gun once die dusunerek🤦🏻♀️
Eyllhfa fgn sağlık ocağından verdikleri tarih uymuyorsa hafta sonuna denk geliyorsa Pazartesi arıyorlar aşı geldi getirin diye bizdede Pazar’a denk gelmişti Pazartesi sabahı aramışlardı
Eyllhfa Prensesss 2 aylık ya pek bişey hissetmez büyüdükçe acının farkına varıp inletiyorlar ortalığı o zaman yalvarırım bana yapın diye içinizden haykıracaksınız 😄 Sağlıklı olsunlarda mühim değil bi kaç günlük dertleri 🙏🏻