Poyraztaha Martta oğlum 3 yaşında olucak doktor geniz eti ameliyatı şart sünnetide baygınken yapalım dedi ağır olurmu ikisi birden sizce beraber yaptıran var mı beni neler bekliyo 😪
BugsBunnyy Poyraztaha sünneti cok erken yaptirdik bilmiyorum ikisini bir ama 3 yasinda geniz eti ameliyati oldu zor bir surec degil fakat 2 6 yas arasi sunnet onerilmiyor
busrasilra14 Poyraztaha yani ilgisiz bir soru ama geniz eti oldugunu ne zaman hangi sikayetlerle anladiginjz acaba. Benimde oglum 1 yasinda ilk 7 ay devamli doktor kontrolunde ilerledik birsey demedi ama ben supheleniyorum uyuyamadigi icin..
aykoz_ Birde bişey sorucam cocugunuz suan kaç yasında. Benm kızımda 2,5 yasında eti cok büyük ama en azından 3 yaşı gorelim dedi kbb. Ama gündüz de gece de hep agızı açık. Cocuk yemek yiyemez oldu nefes alamamaktan. 2,5 yaşında yaptırsammı bilemedim
Mamaqueen aykoz_ geniz etiyle alakali baska belirti varmi mesela burun tikaliymis gbi konusmak oluyormu
Poyraztaha aykoz_ ya bende hemen yapalım dedim doktora 3 yaşından önce olmaz dedi bana benimkide çok çok kötü durumda ne burun akıntısı bitiyo ne hastalığı yemek asla yemiyo zaten biberonla besleniyo oda rahat rahat ememiyo
aykoz_ Mamaqueen evet sürekli agzı açık zaten yemek yerken yoruluyor. Rontgen de de baya iri cıktı ama yaşı kücük dedi doktor. Ama üzülüyorum bu haline
aykoz_ Mamaqueen bnm kız da alerjık nezle var zaten burun içi de hep şişik. Doktor gece uyuyamaz hale gelirse ancak 2,5 yaşta alırım dedi amelıyata
aykoz_ Poyraztaha yapıldığında 1,5 yasındaydı kaşındaki işlem acildi. Sünnetide aradan cıkardılar. Geniz eti daha zahmetsiz işlem. Ah yaşları tutsa geniz eti için. Bizde beklıyoruz 3 yaşı:/
Poyraztaha aykoz_ evet artık çok üzülüyorum bi an önce kurtulmak istiyorum dertlerinde busrasilra14 6-7 aylıktan beri sürekli grip oluyo burnu inanılmaz akıyo öyle böyle değil bi grip olması en az 1 ay sürüyo ve horlama burun tıkanıklığı yemek yememe uyumama problemlerimiz var doktor kontrolde söyledi çok büyük geniz eti diye acil ameliyat olarak kaydettiler mart ayında alınıcak inşallah he birde her grip sonrası bi serum iğne mecaramız oluyo atlatamıyo hastalığı