mertin_annesi6 Oğlum 4 günlük sarılık 16 çıktı 17 olursa yatış vericez dediler sarılığı nasıl geçiririz oğlum mememin birini tutuyo sadece
Rubab_Mommy mertin_annesi6 Sık sık emzirin.Emmedigi memenizi sagin verin.1 saatte yarim saatte bir emzirin.Ac ac uyuya kalmasinn.ALLAHin izni ile duzelir🌸
Sidar21 mertin_annesi6 bol bol besleyin benim bebeğimde de sarılık çıkmıştı 16 civarı benim erken doğumdu sütüm de yoktu kaşık ile mama veriyordum biberona alışmasın diye durum böyle olunca kilo kaybı da oldu yatış verdiler 2 gün kaldı çıkınca da düzenli mama ile devam ettim geçti tamamen anne sütü çok daha faydalı ama yetmiyorsa sütünüz mama takviyesi yapabilirsiniz geçmiş olsun 🌸
agacsizkoala mertin_annesi6 bol bol emzirin, iki saatten fazla uyumasına izin vermeyin, zorla da olsa uyandırın ve emzirin , eğer sütünüz yeterli değilse bir iki günlük mama takviyesi verebilirsiniz , ne kadar karnı doyarsa o kadar kolay geçer
Bebegimm1 mertin_annesi6 sutunuzu sagip saatte bir besleyin ekstra mama yapip verin ben mama ve anne sutu vermeme ragmen 16 cikmisti. Yeterli takviye yapmiyormusum mamanin olcusunu yukseltip her emzirme sonrasi mama yapip vermistm o sekilde dusmustu
Eessiinn mertin_annesi6 Sütünüz fazla yoksa mama ile destekleyin mutlaka ama normal biberonla değil de kaşık biberonla verin yoksa meme reddi yaşarsınız.