Deletedmom0099 gerçekten böyle bol sosu olan, sosunu güzel çeken bir ıslak kek tarifine ihtiyacım var. bu bacınıza denediğiniz güzel bir tarif fırlatır mısınız 😂
Deletedmom0099 ikikoalaanasi bakıyım hemen, teşekkür ederim. bazı sayfalarda 5 yumurtalı tarifler var yumurta olmus 2 lira ya 😂😂😂
tostmuhendisi ikikoalaanasi nefis yemek tariflerinden ‘double ıslak kek’ diye geçiyor. Efsane 🤤 Bunu yazmaya gelmistim😁😁
susunbebekuyuyo ikikoalaanasi üff harika dimi hep onu yapıyorum linkinide bıraktım arkadaş için birde o keki dolapta bekletip soğuk soğuk yiyorum kalanını öyle bile çok güzel
Cookie Çok tarif denedim ama hiçbiri istediğim ıslaklıkta olmadı , şurada bekliyim inşallah güzel bi tarifi gelir 😋
Mehruyan Deletedmom0099 Şenelle lezzetler YouTube tarifine bakın mutlaka. Onca tarif denedim en son bunu buldum tam istediğim gibi 🥲
Deletedmom0099 BelaCivciv tekboynuzluat susunbebekuyuyo BenimMasalim Bal-Kaymak Duyulurum Annesinin_kuzusu00 ayy kızlar hepinize çok teşekkür ederimm 🌸 ilk söylenenlerden olduğu için nefis yemek tariflerini denedim insallah güzel olur ♥️
Bal-Kaymak Deletedmom0099 valla her yaptığımda tekrar internetten arıyorum ama YouTube da var bol soslu diye özellikle belirtiyor. Ayrıca sos pişiriyorsun . Toplamda 6 kaşık kakao gidiyordu. 3 keke 3 sosa. Bir tek aklımda kakako kısmı kalmış. O gerçekten çok güzel oluyordu.
susunbebekuyuyo Deletedmom0099 https://www.nefisyemektarifleri.com/muhtesem-sosuyla-duble-islak-kek/ dün misafirlerime yaptım resmen bayıldılar hep bu keki yapıyorum harika
1Anne1ogul susunbebekuyuyo ben bu kekte anlamadığım kekin ve sosun sıcaklık ayarı? Sen nasıl yapiyorsun