BabyAsiia Merhaba, özel ve devlet hastanesinde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Ozelde olanların muayne ücretiyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.
1Beybiletto BabyAsiia canım yılbaşından önce 165 di şuan 215 sanırım öyle duydum bi kac tanıdıktan yalan olmasın o aralar yani..
aslanlarin_mom BabyAsiia Bursa Anadolu hastanesi uzman doktor Murat Kadıoğlu yasi biraz büyük ama çok bilgili,ilgili bir doktor muhteşem doğumlarım başka doktorda muaynelerim onda oldu çok iyi tavsiye ederim canim
Muhasebeciana BabyAsiia Hayat hastanesi dr erol comart ve cekirge doruk hastanesi yesim keskin ikiside cok iyi doktor ikisininde 175 tl civarlarinda muane ucreti
Pertingeniniz Hayat hastanesi iki yavrumunda doktoru erol comart var, İsmail şen var iyi doktorlar osmangazi aritmi de İbrahim hocaoğlu var o da iyi bide medikalparkta hüseyin zafer çapar var o da çok çok iyi çocuk doktorları :)
Zeyme20 Osmangazi tip merkezinde ibrahimhacı oğlu var benim.cocukluk doktorum simdi kizimada medicanda uzm doktor bünyamjn teymuroğlu var medicana biraz daha fiyatlı uygun olsun bbiraz daha derseniz ibrahim.haciogluda cok iyidir
Irmakefe Çocuk doktoru diyosaniz devlette dörtçelik çocuk hastanesi sürekli gittiğim doktor yok o yüzden isim veremicem özelde de Medicana nin çocuk doktorlarını duymustum