aselravza8 Kızlar kızıma diş kaşıyıcı almak istiyorum oioi bin anne eli diş kaşıyıcısını kullanan varmı ?varsa memnunmusunuz
Kuzumveben aselravza8 benim bebeğim kullanıyor hemde bayadır çok memnunuz ilk zamanlar cok kullaniyorduk erken cikti disimiz 5.ayda şimdi 6 tane disimiz var 7,5 aylik bebeğim daha sert seylere ve ne bulursa agizina sokuyor
Dilekbrnc aselravza8 geçtiğimiz hafta aldık, renkli oyuncakları daha fazla dikkatini çektiğinden kullanmıyo😀
Minikbereninannesi aselravza8 biz 2 ki olanı aldık hem anne eli hem kaktüs var bayağı kaşıyor hoşuna gidiyor ekine verip iş bile yapıyorum 🥰
aselravza8 Benımkıde surekli elini ağzına sokuyor da belkı diş kaşıyıcı alırsak sokmaz dıe dusunuyordum😂
aselravza8 Ugggg hadı ya işe yarıyomu soğan😊👍 4.5 aylığız daha ama eller ve kıyafetlerını sureklı ağzına alıyo engel olamıyorum bı turlu
hellomom Bizde ikili almıştık. El ve kaltus olandan. Eli sevmedi de kaktusu kullanıyor. Birde banana brush diye bişey var, ama ben ebebkten ona benzer başka bi marka aldım. Onu da sevdi. Orjinalinden ne farkı var bilmiyorum ama işimizi gördü bizim:)
aselravza8 hellomom banana brıshlar netten baktım da pahalı bıraz😊sız e bebekten ne kadarsa almıstınız ve tam olarak adı nedır? Netten bi bakayım
Ugggg aselravza8 bı meyve koyulan dan bide normal dislikte aldım elinde tuttuğu 5 dk bile degil atiyo kumandayı telefonu istiyo sekerligin kapağıyla oynuyo Geçende cep boy ıslak mendil için ağladı paketi sildim verdim uçları sert gibiydi ağzını çizmiş hep biri tirnaklamis gibi oldu. Son çare sert olan taze soğanı 10 cm kadar kestim verdim:)
hellomom aselravza8 baltım şimdi de smiley baby ilk diş fırçam muz diye geçiyor. Ama internette biraz pahalı. Ben ebebek mağazadan 20 tlye almıştım.
HacerAydn Bizimle aynı şekil iki diş kaşıyıcı sı var ikiside dikkatini çekmiyor ağzına götürdüğünde de hunharca ağzına sokmaya çalışıyor daha çok sinirleniyor basıyor çığlığı 😂😂 ben eline uçkun veriyorum (van ı bilen uçkunu bilir burda yetişen birsey ) soğan veriyorum salatalık veriyorum havuç veriyorum ama verdiğim zaman yanından ayrılmıyorum çok güzel kaşıyır dişlerini ağlamıyor da ☺️☺️ Arada birde elimi yakalasa hop direk ağza ☺️
niloshkau aselravza8 evet çok memnunuz biz kullanıyoruz, bir de sohpie aldım am pek sevmedi ağzına sokamıyor sürekli ağlıyor, bir de amigurumi ahşap diş kaşıyıcısına bayılıyor