Eymennnnnnn55 Kızlar bebeğim 24 günlük, 1 haftadır sadece benim kucağımda uyuyor çok yorgunum uyku diye bişey kalmadı, yatağı yatırdığım an uyanıyor, her yolu denedim. Ne yapabilirim, hep böle kalmasından korkuyorum 😣😣
Klymeneninatlasi Eymennnnnnn55 hep öyle kalmaz ki annesi çok küçük sana ihtiyacı var kokuna tenine sesine valla keşke hiç indirmeseymişim diyorum şu an ki benim oğlan 7 aylık daha sen düşün 🥺
Wanderlust Eymennnnnnn55 ilk 3 ay boyle size bagimli kucakta yasayabilir koala gibi inanin gecici bir surec bu anlari ozliceksiniz keske daha cok tutsaydim diceksiniz dayanin biraz ben asla koltukta vs uyuyamazdm birakin koltugu bebegim kucagimda uyuyor diye oturarak bile sabaha kadar o sekilde yarim saatlik yarim saatlik uyudugumu bilirim simdi 9,5 aylik bazen emerken kucagimda uyuyacak gibi oluyor bekliyorum uyusun diye ama yok artik istesem de o sekilde uyumuyor 🥰
Umii Eymennnnnnn55 kızım 6 bucuk aylik hala ayakta omuzumda uyuyor sizin bebeğiniz henüz cok kucuk kokunuza ihtiyacı var birakin uyusun sizde uykunuzdan ödün vereceksiniz biraz maalesef yapacak birsey yok
MinikCivciv15 Eymennnnnnn55 öyle kalmaz merak etmeyin. 3 ay boyunca öyle yaşadım ben. Ve kendi isteğimle bunu seçmiştim. Zaten uzmanlarda bunu öneriyor. Güvenli bağlanma için çok önemli onunla beraber güvenli bir şekilde uyuyabilirsiniz. Nasıl güvenli ortam yaratacağınızı düşünüp uygulayın bence.
Kardeminannesi Eymennnnnnn55 merhabalar bence kucağınızda uyumanın keyfini çıkarın sonra zaten isteseniz nde yatmıyorlar. Benim bebeğimde bir buçuk ayına kadar kucağımda uyudu yerine koydum uyandı artık bende kanepede oturarak uyuyordum. Çok şikayetçiydim belim yanım kopuyordu ağrıdan sezeryanda olunca iki kat oluyordu ağrım. Dikişlerim bu yüzden geç kapandı. Ama gel gelelim şimdi 5 aya grecek keşke kucağımda uyusa sarılsam diyorum ama maalesef. Çok özlüyorum oyle uyumasını.
Esrarsln Eymennnnnnn55 çok küçük bırakın yatsın benim kızımda 2 ay 2 günlük ilk haftalar hep omuz kucakta uyurdu simdi nereye yatirirsak uyuyor:) onun size ihtiyacı var nede olsa bebekler gelişimini dışarıda tamamlıyor.
SenaNil Merak etmeyin 40 ı geçince biraz daha anlıyorsunuz birbirinizi 🥰 biz şuan 2 ay 2 haftayız kucağımda uyumayı seviyor, ayaktayken de kolumu elleriylr tutuyor kıyafetimi kıyamam, ne çabuk büyüdü diye içimiz gidiyor, ilk günler çok çok zorlanmıştım. Şimdi zaman o kadar hızlı geçicek ki sizz bile şaŞıracaksınız.
Denizcimmm Eymennnnnnn55 size ihtiyacı var . Bırakmayın ve bebeği göğsünüze koyup uyutun. Bir tülbent ya da şal ile bebeğin üstünüzde rahat olacak şekilde sarın ve birlikte uyuyun. Hem bebek düşer korkunuz olmaz. Sizde dönerim vs diye endişe etmeyin . Bebek ile yatınca daha temkinli oluyorsunuz. Emin olun sizin kokunuzka birlikte 3-4 saat deliksiz uyur. Sizde bu sayede uyumuş olursunuz. Benimde oğlum öyleydi. Yatağına koyar koymaz uyandırdı. Birde oglum 11 gün kuvezde kaldı. Onun için ben hiç dert etmedim ve gece gündüz onunla birlikte yattım.