SeninAnnenBirMelektiYavrm Ay kızlar 4 yasindaki kızım öğretmenine annem beni bütün gece dövüyor demiş ben şok 😱 ne diyecegimi bilemedim kadına 😦
Balkizlarim SeninAnnenBirMelektiYavrm Yaaaa neden acaba çok büyük bir şey bu Allah Allah 😳 sakince oturup konuşun karşılıklı babası olayı biliyor mu ne diyor 🥺
Noname21 SeninAnnenBirMelektiYavrm ay gulesim geldinkusura bakma. Öğretmeninden ilgi görmek istiyor olabilir. Öğretmeni başkasıyla yani sorunlu bir cocukla ilgileniyor olabilir. Herkes onla ilgilensin istiyor olabilir
NurY SeninAnnenBirMelektiYavrm gülecem ama gulemiyorum kusura bakma nolur bir sürü çocuk aynı şeyi yapıyor anne babasına sen öğretmenine tatlı bir dille anlat öyle bişey olmadığını ya izlediği veya duyduğu biseyden etkilenmis yada ilgi çekmeye çalışıyor
SeninAnnenBirMelektiYavrm NurY Anlattım inaniyor da ben çok üzüldüm. Zaten onlar anliyor gercekten dövülüp dövülmedigini
basakhanim34 İlgi çekmek istiyor TV de ekranda gördüğü bir karakterle kendini özdeşleştirmiş olabilir. Destek gerekebilir
Araseymen SeninAnnenBirMelektiYavrm ayy cok kötü bir suçlama.tabiki çocuk küçük ona birsey demiyorum ama böyle bir durumla karşı karsiya kalsam nasil ispat ederim aksini bilemedim.umarjm öğretmen de inanmamistir.bende bir öğretmen olsam acaba mi derim o kadar cok duyuyoruz ki boyle seyler.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Araseymen öğretmen hayal aleminde yaşıyor çocuklar dedi büyük ihtimalle inanmadi ama ben çok üzüldüm
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi SeninAnnenBirMelektiYavrm 2.5 yaşında arkadasimin kızı da babasına annem beni dövüyor yüzüme vuruyor diye yüzünü tutarmis. Yapmadığım şeyi yaptı diyor demişti bana. Gerçekten zor bı durum. Ama kızı babasına çok aşırı düşkün 🤔
NiIara SeninAnnenBirMelektiYavrm kizinizla urkutmeden suclayici cumle kurmadan konusun, ilgi cekmek istemenin dogal oldugunu ama bunun yalan soyleyerek degil insanlarla konusarak cok daha guzel olacagini dile getirin. Kesinlikle kalp kirmayin yoksa hep yapmaya devam eder
Gryffindor SeninAnnenBirMelektiYavrm Kuzenimin kızı da okulda öğretmenine annem sürekli beni dövüyor yemek vermiyor yemeklerimi komşu yediriyor demişti. Bana kalırsa haberlerin ve ya aile içinde konuşulan gündemin etkisinde kalıyorlar.