Önce ayina uygun saatler. Sonra gün icersinde beslenmesi iyi olmali yani günlük kalori alimini var.guzel beslenmesse geceye de yansiyo ac olarak kalkıyor devamli. Rutinler ve genelde ayni saatlerde yatış. Bedeni alışıyor uyku saatlerine daha kolay oluyor. Ben uyku egitimi aldim ama çoğu seyini degistirmedim. Mesela hala meme verip yataga koyuyorum ve Hafif müzikle uyuyor. Kisaca anlatiyim öncelikle mantigi şu bebegi neyle uyutursan uyut istersen kucaginda meme de bebegin sende uyumicak yatakta dalmiş uyumuş olucak. Biz uyuduktan sonra koyduğumuz icin yine ayni seyleri istiyor.
1) rutin oluşturma : odaya giriş ( bebek karnı tok alti temiz ) perdeleri kapatma ( fon perdesi kullanıyorum çünkü karanlikta bedenin daha iyi dinlendigini ve geliştiğini düşünüyorum ve daha uzun uyuyorlar ışık uykuyu kaçırıyor ) müzik açık ve meme verme. Memi karni tok olsa bile veriyorum benle temas ediyor hem sakinlesiyor susamakligi varsa gidiyor karni az ac kalsa bile doyuyor. Benimde içim böyle rahat ediyor. bes on dakka sürüyor yatiriyorum saga sola dönüp uyuyor.tabi ilk zamanlar zordu biraz agladi ama yatti uyudu sonra alışıyor ve aglamiyor.