Leyla2763 Burun akıntısı hırıltılı solunum dis cikariyorz bı yandan :(((çok zayıfladı yavrum Ventolin kullandık bu sabah günde kaç defa veriliyor maximum kızlar çözüm önerileri dinlemeye hazririm ishal de olmuş nar suyu muz verdim nafile :((((
semaahmet Leyla2763 aynı dert bizdede var kuzum sinirlerim bozuldu vallahi yemiyo icmiyo gecmiyo psiik oldu disleei hepsini patlatmış mafolduk üç günde çok geçmiş olsun
Smyyt91 Leyla2763 bizim de aynı oğlum 27 aylık resmen 3 aydır grip profa bile gittik okadar ilaç falan en fazla 2 gün fayda ediyo sonra gene tekrarlıyor yemesi güzel falan bağışıklığı mı düşük dicem ama balık yağı falan herşeyi kullanıyoruz anlamadım bende suan gene aynı evde durduk yere grip oldu
semaahmet Leyla2763 Ah ben ishali gecmiyo geçmediği yetmedi gibi pişik çok fena oda yetmiyo gram ağzına bişey surmuyo kafayı yiyecem vallahi mafoldu cocugun
GameOver Leyla2763 çok sağolun sizede geçmis olsun evet ne uyku kaldı ne yeme içme isyanlardayım artık
Belinay2519 Smyyt91 bizde aynı durumdayiz 26 aylık kızım, öksürük burun akıntısı, öksürmekden kusma, balık yağı falan kuallaniyoruz ama, salgın varmis onla alakalı diye düşünüyorum, nasi rahatlatcaz bebislerimizi bilmiyorum boğazları kızarmış bizimkinin
Smyyt91 Belinay2519 biz gittik prof a dün bize udi hindu yağı alın dedi bikaç damla damlatıp ver dedi inanır mısınız gece berdi sabah daha baltım çok çok bi öksürük oldu okadar birde soğanla balı karıştırıp çıkan suyu içirdim çok şükür iyi şuanlık
Smyyt91 Belinay2519 evet altardan ilaçtansa doğal şeyler daha mantıklı çünkü ilaçlar gayda etmiyo artık