Pembebeyzmavi Kaç aylık ve öğlen uyku süresi ne kadar? Benim kızım 17 aylık ve öğlen 1 saat 20 dkkadan uzun uyumuyor nasıl uzatabilirim acaba akşamı zor ediyoruz sonra
mom1236 Pembebeyzmavi kızımda 17 aylık gündüzleri bir uyku o da 1 saat anca uyuyor bir saati geçmez. Bende bekliyim şurda
yareninannesi888 Pembebeyzmavi 14 aylık 9da uyanır 2de uyur 3,5ta kalkar akşam 9 buçukta uyur hergun değişiyor tabi ama genel olarak böyle. Gecede 62628352 kere uyanır
Zebe Pembebeyzmavi benimki de 16 aylık. 1 saat sonra uyanıyor. Koşup konuşmadan tekrar sallıyorum tekrar uykuya dalıyor 1 saat daha uyuyor. Böylece 2 saatte tamamlamış oluyor.
Ssssraa 29 aylık(2 yaşından sonra “ay”diyene gıcık olanlara slm) gündüz bazen 45 dk bazen 2 saat uyuyor.
12svg Benim kızım 13 aylık tek uykuya gectik sabah 8/8.30 uyanma 5 saat sonra uyku. 2 saat uyur max. 6 saat sonra gece uykusu 9/9.30. gece de nadir uyanir. Tok yatirdigimda emin olurum yoksa kalkar dogal olarak
Merve_96 Pembebeyzmavi bizde 17 aylığız öğlen uykumuz 1 buçuk saat 2 saat nadir olur demek ki yetiyor diyorum gece uykusunu 8 de uyuyor gece uyuduğu süreylede günlük uyku miktarını tamamlıyor 8 de yatıp sabah 7 buçuk 8 e kadar deliksiz uyuyor çünkü o yüzden sorun etmiyorum ben
Pembebeyzmavi Merve_96 aaa nasıl kendi mi bırakmak istedi? Bende bıraktırmak istiyorum uykuları düzelir diye ama nasıl yapıcam bilmiyorum 🤦🏼♀️