Gokbayes2018 Arkadaslar malum yaz ayı, her yerde sivriler. Balkonda 10 dk oturdum 10 yerı den ısırdı lar. Bebeğim için endişeliyim, odasında ne gıbı önlemler alıyosunz maalesef odanın ıcındede bolca var
Arelll Gokbayes2018 eczaneye sinek kovucu yaptırdım çok rahatız içinde limon nane ve lavanta yağı var
Meyland Gokbayes2018 ben odaya bir bardağın içinde elma sirkesi koydum şimdi rahatım. Koyana kadar yediler çocuğun herbir yerini😢
Arelll ozi evet tamamen doğal olduğu için direk sürülebiliniyor doktorumuz da onay verdi 4-5 saatte bir yenilemek gerekiyor sadece
Meyland Gokbayes2018 şuan görünürde hiç sivri yok yaradı ben bu yöntemi daha önceden de kullanıyordum. Ama bu yıl aklıma biraz geç geldi
EymeninnAnnesii Gokbayes2018 nurse harveys dogal sinek kovucu sprey aldim, limon ve lavanta kokulu, cok guzel kokuyo bence ama sinekler gelmiyor😀 etkisini gorduk diyebilirim
Mineltoygar Gokbayes2018 lavanta yağı aldım sulandırdım bir fısfıs şişeye, yatağının kenarlarına sıkıyorum, şimdilik gelen giden yok