Yaseoo Arkadaşlar pijama takımını Dışarda yada Bi yere giderken bebeklerinze giydirirmisniz merak ettm
Mother42 Yaseoo ben evde bile pijamayla bekletmiyorum hiç sabah hemen değiştiririm kaldı ki bi yerw götüreyim
Han30 Yaseoo hayır. Pijaması ile gezmez evde. Rahat takımlar var kot pantolonda giydirmem evde. Sonuçta ben rahat edemem kotla evde, birde totosunda bez
Deletedmom484545 Yaseoo heryerede kot pantolonla götürmem esofman tarzı seylerle götürürüm ama gece yattıgı pijama takımıylada götürmem yani
Yaseoo Mother42 VERA19 cevaplarnz için teşekkür ederim bende Mother42 sizin gibi yaparım Bi arkadaşım bnm fikrime sacma dio gelmiş bana kitsın diyor bn giydirmem diorum kendi dio onlar pijamaya benzemiyor diyo
Mother42 Yaseoo rahat spor kıyafetlee var onlardan giydirilşr ama pijamayla bi yerw götürülmez yani asıl kendisi saçmalıyı bence 😬🙃
Yaseoo Deletedmom484545 Han30 Mother42 bende sizinli aynı fikirdeyim. Mesela ben pijama Takımı almadm ince gce hasta olur die alt üst takım giydiriorum uyansn hemen değiştirorum gece yatarkendd öyle hemen değiştiririm bide ben pijama almak istiorum ama üşür die korkuyorum ya, Mother42 aynen kendisi sacmalamadı en son dedm git eltine sor die eltiside Dışarda olmaz onlar demiş, 🤣
eceunverkanra Yaseoo Uyku kiyafetleri ayri,ev ici kiyafetleri ayri disari kiyafetleri ayri bizim de☺️ Bir seyler dokuluyor, toz kir oluyor o kiyafetlerle gece yataga gitmesine gonlum pek razi olmuyor🙈
Yaseoo eceunverkanra kesinlikle asla yatırmam ben alt üst giydiriorum onu bile gece yatarken değiştirrm pijama Takımı olmadığı için alt üst giydiriorum
Yaseoo eceunverkanra onuda almk istiorum aslında ama cok terlio kararsızım pijama alsam o inca tulum kalın 🤣
eceunverkanra Yaseoo Uyku tulumu hayat kurtariyor cunku oglum ustune bir sey ortulmesinden nefret ediyor direkt uyanir🙈 benim iki cesit uyku tulumum var biri icine pijama giydirilen digeri normal tulum seklinde donusumlu oda sicakligina gore kullaniyorum☺️ Kac aylik bebeginiz
eceunverkanra Yaseoo Allah bagislasin🌸 Benimki de 14ay 21 gunluk☺️ İcinize sinerse bi denersiniz aklinizda olsun🙃
Yaseoo eceunverkanra Amin inşallah 🤲🏻 sağol cümlemizkni bağışlasın inşallah 🤲🏻 ❤️ düşünüyorum aslında ama bakalım 😢
Sevmmm Yaseoo her şeyle her yere götürürüm özel bir yere gideceksek ancak o zaman ozenirim . Bundan da hiç gocunmam çocuk bu ne var bunda 🤷🏻♀️
Yaseoo Sevmmm mesele burda pijama Takımı adı üstünde pijama Takımı burda gocunacak brsey yok gece giydiği şeyle misafirliğe ve dışarı çıkılmsz bana göre
Sevmmm Yaseoo çocuğun ne kadarlık olduğuna bağlı 😁 eğer artık 2-3 yaşlarındaysa tabiki ozenirsin ama 1 yaş altına umursamam şahsen