Biricigm Tüm evi temizleticem de 3+1 evim. Ne kadara temizleriyosunz siz? Camlar dolaplar koltuk silme ve genel temizlik. Sadece ortalama fiyat öğrenip ona göre çağırcam
alpmomm Biricigm 3+1 utu dahil ( koltuk hali sildirmedim) 250 tl veriyorum her hafta aliyorm denizlideyim
GiybetReis Biricigm bize gelen ablamız her hafta geliyor 200tl. Ama ayda yılda bi gittiklerine 350-400 e gidiyor.
Alpbeybi Biricigm haftada 2 yarım gün alıyorum 9:00-14:00 arası, aylık 1200 veriyorum. Tam gün 300-350-400 değişir İstanbul için.
GiybetReis Biricigm cam dolap koltuk silme cok detaylı ama o yüzden mesela bızde koltuklar vs her seferinde siliniyor ama bi hafta geliyor cam perde diğer hafya dolap içleri. İkisini aynı hafta yapmıyor. Yapmaya kalksa çok gec cıkar . O yüzden çok nadir gidilen evlerde iş çok oluyor cok uzun saatler sürdüğü için 2 kat iş çıkıyor 2 kat fazla alıyor. Mesela hava yagmurluysa ben cam sıldırmıyorum zaten bi hafta oncesi dolap içleri temizlenmiş oluyor. Ütü yapıyor onun yerine.
plakayerli lanadelmiyav hangi şehir çokmuş valla. Benimki bir saat de fazladan çalıştı ben istemediğim halde bitirmeden bırakmak istemedi
BuzluKahve Biricigm düzenli gelenler 250, arada bir gelenler 300 istiyor İzmir’de. Ama yine de kimseyi bulamadım ne zamandır arıyorum
BuzluKahve Biricigm benim olduğum semtt referanslı güvenilir birini bulamadım. Genelde haftalık hep aynı kişilere gittiklerinden boş günleri yok. Temizlik şirketlerine falan da ben güvenemiyorum.
efelettin Kocaeli mutfak dolap içleri olacaksa 200tl olmayacaksa 180tl Doğumdan önce aldım en son baharatlıklarımı döküp yıkayıp tekrar doldurdu, buzdolabının içi. Bütün dolap içleri.. 250tl aldı. 2+1 evim 90m2 ☺️