Sevinc-Berke Canlar size bişey soracam bundan bi kaç hafta önce göğüslerim gayet dolu dolu gibiydi sertti şimdi çok yumuşak boş sütüm yok gibi kafama takılıyor bebeğime sütüm yetmiyor mu acaba doymuyor mu diye düşünüyorum sizinde öyle mi acaba 😓
050620 Sevinc-Berke göğüsler bir zaman sonra terbiye oluyor canım bebeğin emdiği kadar süt üretiyor beyin o yüzden korkma yani kaç aylık bebeğin 🌼
Derinmavi Sevinc-Berke yok canım süt üretimin düzene girdi bebeğine göre sütün olacak artık herkesin oyle oluyor bundan sonra daha yumuşak olacak gögsün halk arasında meme terbisi diyorlar
Fun Sevinc-Berke artık bebeğinin ihtiyacı kadar süt üretmeye başlıyor merak etme sadece terbiye olmuş yeterince sütün var endişe etme
Sevinc-Berke Derinmavi Öylemi oluyor ilk defa duydum bende sütüm yok artık diyordum üzülüyordum çok şükür 🤲🏻😍 teşekkür ederim yorumunuz için ❤️
45Esraaltay45 Sevinc-Berke iyi denk geldim bu yazıya bildiğimi unutmuşum niye diye bende düşünüyordum 😃😃😃..
Sevinc-Berke 45Esraaltay45 Bende ilk defa duydum canım çok şükür yetiyormuş bebeğe yetecege kadar süt üretimi başlamış 🤗