Seymayna Deneyimli annelerim size bir sorum olacak , 2 aylık bebeğimi ayağımda sallayarak uyutuyorum gazlı olduğu için 🥴 20 dakika sonra yere koyuyorum ama 5 dk sonra uyanıyor . Var mı bir Öneriniz nerede yanlış yapıyorum sizce ?
Nilya88 Seymayna sallayarak yanlış yapiyosun canım 2 aylık bebek ne anlar sallamadan benim bebeğimde gazlı hiç sallamadim sallama ilerde çok zorlanirsin sallanmaya alışmış durunca tekrar istiyor
_-annee Seymayna 4 ay 15 günlük olduk gündüz uykularınız hala ayakta sallanarak uyuyor ayağımdan indiremiyorum
geldigelenanne Seymayna tavsiyem sallamayi birak cunku destekli uyumaya alıştıgi icin birakinca uyaniyor,bwn o hatayi yaptım 2 yasina gircez hala salliyorum
Lavde12 Seymayna Daha küçük her şeye alışır sallamayin bence. İlk bir kaç gün zorlanırsınız ama sonra yoluna girer. Ninni ya da hafif müzikle uyutmayi deneyin.ayrica sallayacaksaniz bile uyur uyumaz bırakın uyurken sallamaya alışmasın. Bir süre uyanir ama zamanla alisacak
Nilya88 Seymayna uyandiktan bı buçuk saat sonra gözleri gitmeye basliyo zaten besigine koyuyorum kaslarının ortasına parmağımla yukardan aşağı yavaş yavaş gezdiriyorum gözleri iyice kapanıyor emzigini veriyorum beyaz gürültü açıyorum başına kendi kendine uyuyo bazen hiçbirini yapmiyorum bı bakmışım kendi yatmis
Nilya88 Seymayna bazende kucağımda uyutuyorum ama uyuyana kadar beklemiyorum gözleri gitmeye baslaynca yatıyorum hemen uyuyo
Lavde12 Seymayna uyku eğitimi en erken 6. Ayda verilebiliyor diye biliyorum. Uyku eğitimi bebeğin desteksiz kendi kendine uyuması. Uyku rutini oluşturmak vs gerekiyor. Sallamaya alisirsa desteksiz uykuya alışması zor olur
Seymayna Nilya88 ben bu uyku biçiminin huy olduğunu düşünüyorum . Benim ilk oğlum da böyleydi neler yaptım olmadı ama dediğinizi yine de deneyeceğim , teşekkürler