-erCansu- Kızlar (van helsing,the walking dead gibi konuşarı benzer sürükleyici uzun soluklu dizi önerisii istiyorum 💕
NinovaLemi Üzü soluklu olan orange is the new black ve brooklyn Nine Nine. Diğerleri daha kısa fantastik ya da bilimkurgu tarzda izlerim diyorsan yazayım 😂
-erCansu- NinovaLemi bu yazdıklarn konusu ne 😬 mesela strınger deki gibi konularıda severm o tarz şeyler varsa bekliyorum 🤭 kendimi boşlukta hissediyorum resmen habshs
Deletedmom_50 NinovaLemi sonunda Brooklyn 9-9 seven buldum heyoo🤟 dönüp dolaşıp, sıkıldıkça yine nine nine’a sarıyorum😅
-erCansu- Arenbuse58 ya çok tatlı 🤣🤣 ilk bölümdeki bebek zombi beni benden almıştı kahsjsj neyseki devamı çok iyidi
Arenbuse58 -erCansu- always a witch oda güzel %3 oda iyi bir dizi sürükleyici beş kat intikam oda çok çok iyi dizi ama biraz sexse kaçıyor 😂 realtyy z oda zombi you efsane popüler bir dizi yani bunların hepsini izledim.
Wolverine -erCansu- https://dizibu.net/the-walking-dead-benzeri-diziler-listesi/ Bak bunu not etmiştim sen de bir göz at bakalım. Bir de Hanna yi izleyecegim bugün baslicam bakalım nasıl 🤗
-erCansu- Wolverine znatıon izle yaa çok güzel 😂 fear olanı izledim sarmadı o the walkingten sonra çakması gibi 😂
-erCansu- Prensinannesii valla bütün boş vakitlerimde bulaşık dizerken bile izledim şans verilir bende doyamadım şimdi boşlukta kaldım sanki 😂😂😂