Annecik03 Kizim 4 ay 18 gunluk ve iki gundur burnu tikali.. fizyolojik serum yaptim, burun aspiratoruyle cektim ama hala ayni.. napabilirim?
Busra17_18 Annecik03 geçmis olsun serum fizyolojiyi bırakmayın ve odasını devamlı havalandırın. doktorlar burnu tıkalı bebeği dışarı çıkarın diyor temiz hava önemli bi dene istersen
Alihancansu Annecik03 canım benim bebeğim de 4. 5 aylık aynı sorun biz de de vardı hatta tıkanıklık yüzünden mama da içmek istemiyordu hastaneye gittik doktor yatış verdi ve sürekli iki ayrı makineyle temiz hava takviyesi uygulandı doktor reçete yazdı ventolin ve nebulizator aldık onu yapıyorum iyi geliyor tavsiye ederim
Janss Annecik03 Odasını sık havalandırıp nemlendirin . Bir video önereceğim orada doktor detaylı şekilde anlatıyor . https://youtu.be/XjKjjss8Ba4 🌸
Alihancansu Annecik03 ventolin enjektorle çekip içine biraz da serum çekerek nebulizator e koyuyorum canım öyle makineyle burnuna hava tutuyorum sen de öyle mi yapıyorsun 😌
Annecik03 Alihancansu yok ventolini kendim icin kullaniyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Umarim yarina azalir burun tikanikligi. Tum gun camlari acik tutuyorum 🤷🏻♀️ Fizyolojik serumla temizliorum felan.. hergun sicak banyoda veriyorum.. Anlamadim gitti.