Cnsypc Anneler bebeğim 7 günlük çalar sürekli uyuyor çok zor uyandırıyorum anlık uyanıyor tekrar uyuyor böyle olunca besleyemiyyorum ne yapmam lazım lütfen yardım🥺🥺
Yademom Cnsypc benimkide öyleydi topuğuyla oynayın emzirirken yeni doğduğunda hemşireler öyle yapıyordu hafif sıkın
Mom89_ Cnsypc yenidoğan olduğu için uyuyo olabilir ama rengine vs bakın sarılıkta olabilir . Göz içleri teni vs . Şuan beslenmesi gereken en önemli zaman . Hiç bi şekilde besleyemiyorsanız uyanmıyosa doktora gidin ve baktırın bebeğinize allah korusun sarılık olmuş olabilir
Lilababymom Cnsypc 2 saate bir uyandırıp emzirmek zorundasın yoksa sarılık olur. Uzerini cikar ayaklarıyla oyna. Biz de çok zor uyandırirdik sonra uykuya hasret kaldık bu süreç geçici
Mehtap038 Bı sure sonra uyumuyor dıye post acacaksınız 😅bende oyleydım sureklı uyuyodu emZırmeye bıle uyandıranıyodum suan 45 gunluk sımdıde uyutamıyorum bı ortasını bulamadım ben cnm ☺️
Durubebekannesi Canım hem Yenidoğanlar çok uyur, hem sarılığı olabilir benimkide öyleydi sarılık bitince normale döndü şimdide uyusun diye Gözüne bakıyorum. Annem şırıngayla verdi sütü ağzının kenarından benim bebeğimde uyumaktan içemezdi böyle böyle besledik 🙏🏼
Lilababymom Cnsypc ayrıca bebeğinizin ten rengini gözlerini falan iyice inceleyin sarılığı varsa da çok uyur bebekler uykuya meyilli olur
Saresi Cnsypc çok küçük hep uyuyacak ☺️ Çenesiyle oynayın, burnuyla, ayağıyla bir şekilde besleyin mutlaka 🌸