Oykunil Emzik ve sallayarak uyutmaya calisiyorm cok uzun sürüyor bir elimde emzigi tutuyorum yoksa hep pit dusuruyo düşer dusmezde uyaniyo buna bir çözüm varmi🤭
Oykunil Oykunil genel bir uyku problemimiz var ya gece gündüz uykuya dalamiyo bu günlerde çok uyması gerekmez mi bence uyumadikca da huysuzlasiyo kendi de yorgun dusuyo uykusu var ama dalamiyo
birrtutamsevgi Oykunil vermemek 😅 benim çözümüm bu o kadar atıyor ki ve attgı gibi basıyor çığlığı bende vermiyorum öyle anlarda 🙈
Lulemom Oykunil ilk zamanlar kızımda emzik düşünce uyanıyordu. Vermedim. 3 aylık olunca denedim baktım uyanmıyor ondan sonra vermeye başladım.
Aliaslan1 Oykunil aynısı bizde de var 2gündür uykuya hasret kaldım emerek dalmak istiyor 2-3 dk uyuyor sonra emzik düşünce uyanıyor. Emziğini değiştirmeyi düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz kararsız kaldım ben
NinovaLemi Ben de bu ara emzikle uyutuyorum daha kolay uyuyor. Emzik düşünce uyanır gibi oluyor hemen pat pat vuruyorum pişpiş yapıyorum. Uyumaya devam ediyor
Oykunil Aliaslan1 ben bips denedm hic tutmadı chicco denedim 0-2 ay olani yok tutmadı philips en iyi tuttuğu bence başka denesemde tutmaz ama hep dusuyo suan bunu yazarken bile ayağımla sallyprum beşiği hic uyumuyo cok yoruldum
Aliaslan1 Oykunil bizde chicco veriyoruz doğduğundan beri 0-2 ay veriyordum 2-6ya geçtik ama ikisini de 5 dk tutuyor atıyor geri.
Aliaslan1 Oykunil aynı durumdayız ya şu an kucağımda uyuyor ayakta gezdirdim. Uykusunu alamadığı için sürekli huzursuz ve uyku halinde ne yapacağımı şaşırdım
Oznur_0708 Oykunil uykuya dalarken çıkarınca hemen uyanır mı acaba yada daldığında da bir süre tutun sonra kendiniz çekin
Oykunil Aliaslan1 alın benden okadar surekli qglama hali dolaştırıp yoruldmya simdi yatağa yatırdım öylesine emzigi tutuyorum uyuduğu yok