615465ilk Merhaba bebeğim 32 günlük ve bronşit oldu hava veriyoruz üç gündür ama hiç düzelme yok gibi böyle bı durumu yaşayan var mı ne zaman geçer ne yapmalıyım
Canlarim41 615465ilk fizyolojik serumu buzdolabina koydum 2 ml fizyojik serum 1ml ventolin gunde üç kere ve her emzirmede burun temizliği
Okyanusgozlusu Merhaba, çok geçmiş olsun. Biz de 3 aylıkken 2 gün hastanede yattık evde de 1 hafta hava almıştık ama işe yaramadı, bronşiyolitti bizimki, ertesi hafta antibiyotiğe başlanınca iyi olmaya başladı
Canlarim41 615465ilk amin çok zor yavrucaklar hasta olmaisn benimkide atesli iki gün bekledim 3gun bı baktım ateş 39 geçiyor doktora gittik enfeksiyon ama nasıl halsiz yavrum 😔
Uzaymekiii 615465ilk 2 aylıkken oldu oğlum yani geçtiğimiz hafta. Bize hava verdirmedi doktor küçük diye ama antibiyotik kullandık burnunu açın sık sık öksürük 8. Günden sonra azaldı sadece burnu tıkalı olunca geniz akıntısından oluyo artık sadece. Çok geçmiş olsun umarım en hafif şekilde atlatırsınız🙏🏼
615465ilk Tazeanne00 burun tikanik gibi hırıltı var halsiz zor meme veriyorum bazen almıyor uyumuyor uyutuyorum hiriltidan uyanıyor hemen