Hilal58 Merhaba anneler bebeğim birkaç gündür geceleri hep aynı saatte aralıksız ağlıyor ağlarken de bacaklarını kendine çekiyor gaz sancısı olduğunu düşünüyorum. Siz gaz damlasını kaçıncı haftadan itibaren kullandınız? Memnun kaldığınız gaz damlası var mı?
Busragonullu Hilal58 1.ayindann sonra gaz damlasini vermeye başladim gunde 4 kez 8 damla şeklinde Gaz damlasi olarakta METSİL kullaniyoruz
Aysemete Hilal58 sam simplex gaz damlasi öneriyorum çok rahat eder bebeğiniz birde karnına hakiki zeytinyağ ile masaj yapın 5 dakika falan çok rahat edecektir ben gaz sorunu nu nerede ise bu şekilde bitirdim.
Tgbbyr Hilal58 1 aydan sonra başladık bizde gaz damlalarının her ay değişmesi gerekiyormuş vücudu alıştığı için bağışıklık kazanırmış. neyse harveys ❤️
Asl00 Nurse harveys diye bi bitkisel damla aldim canim gunde 20 damlaya kadar verebilirsin benim kizimda ayni bende basladim doktorumda onerdi. Ayni sıkıntıyı yaşıyordum bende
Canannn123 Gaz damlası önermiyorum .Bizde bu sorunu çok çektik bi ton para verip sab simplex aldık sonuç bebeğim kabız oldu .En iyisi parasını hak eden prebiyotik biogaia kesinlikle kullan derim