Domino https://imgyukle.com/i/oNVlUp https://imgyukle.com/i/oNV8O6 kızlar Allah aşkına bunu nereye şikayet edebilirim kendilerinin yemeyecegi birseyi millete satıyorlar Allah cezalarını versin. çok sinirliyim. hepsi pahalı diye kardesim bunu almis hamburger yapariz diye canı çekmiş zaten boyle seyler normalde yemeyiz ayda yılda 1 dışarda yeriz. bu nedir ya. 😤
FatmaKrbkl Domino bu marketlerin et ürünleri bana hiç güvenilir gelmiyor, ayda yılda bir yiyince de dışardan yiyorum valla 😏
Annis-ogul Domino a 101 ,bin bu yerlerden et kiyma tavuk asla almayınız. Gerçek ürünler değil bunlar yapay etler .gitsin geri iade etsin. Kosulsuz slirlar
-KAREN- Domino ürünün üstünde yazan markayı şikayet var sayfasında görseliyle birlikle şikayet et anında dönüş yapıyorlar. İstersen A101 i de şikayet edebilirsin
Balkupum2505 Domino a101 den iste bu yuzden asla alisveris yapmiyorum SKT falan asla kontrol etmiyolar paketli ürünleri genelde bu sekilde bozuk
Domino FatmaKrbkl Artık bende almam. heryere de sikayet edeceğim. Bizde ayda yılda 1 yeriz disarda güvenilir güzel bir yerde yeriz. öyle Yapma ya devam edeceğiz. mis gibi ev yemegine değişmem. fisi yok ama gidip geri versem alırlar mı ?
Mommysharkdoodoodoodoo Ay midem bulandı şikayetvar’a şikayet edin aynı bu görselle. A101den bırakın eti peynir falan bile almayın soğuk olması gereken hiçbir ürünü almayın. Elektrik çok yakıyor diye dolapları bile çalıştırmıyorlar bazen
Domino Mommysharkdoodoodoodoo Asla almam daha. Aman yarabbim ya. tavuk bile almam artık. Allah bildiği gibi yapsin. ayda yılda bir yeriz onu da disarda yeriz asla daha almayız eve 😤 yazık günah yani giden 5 kuruş da olsa insan acıyor. fişi yok görürsem alırlar mı geri ?
Domino Annis-ogul fişi yok ama cnm. Allah bildiği gibi yapsin. herseyi de ateş pahası yapmışlar ne yapacagimizi şaşırdık. Allah burunlarından getirsin bu nedir ya
Annis-ogul Domino aynrn oyle cnm ama en azından götürün atın önlerine sonuçta kendi malları. Almak zorundalar
-KAREN- Domino Google’dan şikayet var yazsan zaten direk o karşına çıkıyor. Sonra tek tek yönlendiriyor seni. Ben bi ara e bebeği şikayet ettim bana paramı fazlasıyla iade ettiler. Vodafone şikayet ettim dolandırıcıyı ortaya çıkardım 😁
Mommysharkdoodoodoodoo Domino bilemiyorum fişsiz kabul etmezler bence. Ama siz şikayet edebileceğiniz her yere şikayet edin.
Domino Annis-ogul heryere şikayet edeyim de icim rahat etsin kimse almasın. Ay delircem ya valla millete yazık günah. Bide hiç kokusu bile yok.🤢
Domino Bade28 Zabıtaya da edeceğim de bi sonuç alamıyoruz cnm ya tarihi geçmiş urun satılıyor diye baska bi yeri sikayet ettik geri dönüş yapmadılar aylarca. sikayetvar a şikayet ettim görseli ile beraber. ınsallah dönüş olur. bir daha satmazlar boyle seyler yazık günah ya 😤🤢